fajnie by byo gdyby nam dali wyniki T_T ...świetnie ci poszło..ja licze na jakieś 80 ..
próbny poszedł mi lepije bo miałam 89 a teraz sie zobaczy
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
wiem ze nie jest zły, ale ejstm zła bo starciłam punkty na głupotach ..np zamieniłam miejscami obwód kaliningradzki i litwe na mapie T_T ..ot tak z roztergnienia ....albo źle dodałam...tudzież nie spojzrałam an jednostki ( zdanie za 5 pkt ?:?) ..no i sie wszystko pochrzaniło bo mi podochodziły wszedzie 3 zera ....
..daletgo nie lubie matmy itp ...zazwyczaj wszystko umiem, a robie głupie błedy ..niec na to nie poradze ze chodze z głową w chmurach i "poluje"
+. - > kropek z procesją
Ireth pisze:zazwyczaj wszystko umiem, a robie głupie błedy
Ja tak miałem z chemii.
A co do matury, heh ... spokojnie .... kidyś zdamy, mamy wkońcu na to 5 lat . Historia była do bani, no bo kto normalny interesuje się tramwajami, ale mniejsza z tym...
jak offtop to offtop Działu anime się na forum nie doszukałam, więc tu walnę to info A nóż się komuś przyda. Tak więc, jeszcze nieuświadomieni fani Hellsinga mogą poczuć się szczęsliwi, gdyż produkcja ova opartego na oryginalnej mandze (anime było dośc luźno powiązane z mangą) została rozpoczęta. Przed nami stanie niewiadoma ilość 35 minutowych odcinków takiego Hellsinga, jakiego kochamy. Dużo krwi, wrzeszcząca Integral, makabryczny Alucard no i nasi ukochani nazisci z Hermesem na czele. Po więcej informacji zapraszam na http://www.animenewsnetwork.com/encyclo ... hp?id=5114 .
+. - > kropek z procesją
Hmmm... to offtopiczalnia, więc nie masz się czego wstydzić Tutaj można nawet piosenki walić, w stylu: "Jestem grzybkiem, cip cip, cip cip, ciura, Jestem grzybkiem, cip cip, cip cip, ciura."