Dla mojego dobra (oczko w stronę Seph) nie odpowiemGarnet pisze:orginalne?

Moderator: Moderatorzy
Dla mojego dobra (oczko w stronę Seph) nie odpowiemGarnet pisze:orginalne?
Ależ ja tego wcale nie odebrałem że ci sie płyta nie podoba.pho3n1x pisze:A TomajS, tak dla jasności, ja nie powiedziałem że płytka jest zła, wręcz przeciwnie, ona jest bardzo dobra, ale inna. Czekając na nową płytkę nastawiłem się na "starego dobrego Dreama" a dostałem "nowego dobrego Dreama". Co prawda jest kilka momentów, w których gra Rudes'a mi się nie podobała, ale przyzwyczaić się można. Generalnie na plus jest zmiana brzmienia, niestety wokal został ten sam Labrie ma dobry mocny głos, ale szczerze mówiąc nie przepadam za takimi wysokimi głosami. Ale i wokal to tylko wokal, całe piękno tkwi w grze Petrucci'ego, Portnoy'a i masakrycznego basisty Myonga(czy jakoś tak się to pisało )
tak? :] <nie ma na mysli plytki z stadionu:]>pho3n1x pisze:Ale wiesz.... załatwić to nie problem
jakbys zalatwil to bys sie dowiedzial :]pho3n1x pisze:ale zależy co masz na myśli mówiąc szantaż
To kolejna rzecz jaką u nich podziwiam,swietna muzyka,teksty,pomysł na muzykę ( ee to cyhba to samo co muzyka ale...wathever ),swietna gra na koncertach ( mam tu na myśli odegranie wszystkiego tak jak na płycie ) i jeszcze kilka innych "drobiazgów"pho3n1x pisze:Pietrek i Portek bardzo często piszą teksty, zobacz chociażby Metropolis, co drugi tekst John'a.