A pole jest gdzie?Ashramus pisze:Na dworzu, nie na polu!

Moderator: Moderatorzy
Halinka? Toz to moja zona jest! :DIreth pisze:mieszka moja ciocia
Ash ...bo euromarket ewoluował w TescoAshramus pisze:
Dawnego Euromarketu? Nono.. jakie informacje.. no niedaleko Tesco
No ta hustawka to byla na tej skarpie co jest hmm.. na skraju lasu po drugiej stronie petli autobusowej (hmm nie umiem opisywac terenu:P) (no jakies 30-50 metrow od ulicy) A tam ponizej jakies smieszne chalupki wiejskie sa (kumple mi wtykali ze na wsi mieszkam bo kure mozna spotkac jak im ucieknie ;( )
A czekaj czekaj... Taka kukła na sznurkach? Zito się jego przestraszył?Ashramus pisze: Hałabała był maxiarski.. taki potworek wsumie, nie wiem dlaczego mialby byc sympatyczny, maly Gargamel:P
Ja próbowałem ale nici ze starań.Lady Luck pisze: Ja raz zabroniłam mamie wpuszczać księdza, bo mnie religi uczył
Też u mnie nie podziałało...Boni pisze:Ja próbowałem ale nici ze starań
Ta... nasz poboszcz musiałby budzić każdego z osobnaBoni pisze:Nie lubię tylko, kiedy jestem w kościele i idzie jakiś ksiądz i mówi do mnie "Nie śpij".
Mówię ci, Ireth, to ten, który zabrał ci twoją ulubioną łopatkęzaraz sie okaze że znam Asha z piaskownicy
Piaskownice mialem niedaleko sklepu, nie wiem czy wiesz gdzie jest Biedronka na 3rojce;P Wiec pewnie troche za daleko.. ale ogolnie w tamtejszych lasach moglismy sie widziec.. latalem z patykami albo na sankach:>Ireth pisze:Cytat:
zaraz sie okaze że znam Asha z piaskownicy
Hmm Hałabała mial CHYBA reke wkladana w zadek.. ale moze juz zle pamietam:)Boni pisze:A czekaj czekaj... Taka kukła na sznurkach?
To nie temat od tego, ale niech będzie.Rinciaq pisze:Ran Ran...opowiedz jak do Ciebie wpadł ksiadz na kolęde ; )