Zdrowe odżywianie, zdrowy styl życia
Moderator: Moderatorzy
Na własnej skórze przekonałem się że barany nic nie dają. Spróbuj sobie powtarzać bez przerwy jakąś frazę, to też ci niezbyt pomoże. Zawsze pozostaje melatonina. A jeśli nie chcesz, to zalecam sposób Izraila.
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Erelen to pewnie kawy nie pije, jakos mam takie przeswiadczenie ;]
Kiedys tez costam liczylem, teraz po prostu leze, w koncu zasne, najwazniejsze to nie myslec "musze wreszcie zasnac". Ewentualnie mozna puscic sobie jakis film, jedyny problem ze potem nie ma kto wylaczyc. Ale jak np wlaczysz sobie anime na kompie i zasniesz, to p2p dzialaja caly czas;)
Kiedys tez costam liczylem, teraz po prostu leze, w koncu zasne, najwazniejsze to nie myslec "musze wreszcie zasnac". Ewentualnie mozna puscic sobie jakis film, jedyny problem ze potem nie ma kto wylaczyc. Ale jak np wlaczysz sobie anime na kompie i zasniesz, to p2p dzialaja caly czas;)
~~~<< piesek preriowy >>~~~
Ash nadaj sobie nazwę: jasnowidzErelen to pewnie kawy nie pije, jakos mam takie przeswiadczenie ;]

Ekchem, nie dość że zimno to jeszcze leje, co to ja mam 5 kilosów po balkonie biegaćNajlepszy sposób to ubrać się i wyjść na 10 min na dwór. Świeże powietrze zawsze działa usypiająco. Dla pewności można oczywiście przebiec jeszcze 5 km i już na pewno się zaśnie

- Nienormalny_PS2
- Malboro
Erelen chyba mnie zaraziłeś
Wesołą noc dzisiaj miałem, nie ma co. Położyłem się specjalnie wcześniej, aby odespać ostatnie dni. Zasnąłem około północy. Spałem do 2.00 a potem się zaczęło... przez kolejne 2 godziny w bezruchu podziwiałem sufit. O czwartej dopiero postanowiłem wstać i grałem przez 1,5 h, ale dalej zasnąć nie mogłem...