Jak szaleć, to szaleć- sporty różne

Tutaj można toczyć rozmowy o zdrowym trybie życia, dawać porady, ro zmawiać o modzie i stylu.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Preacher
Kupo!
Kupo!

Post autor: Preacher »

To ogólnie jest możliwe ale jak na mnie mało realne .. zawsze przecież można przewrócic sie w ten sposób że skronią upadniesz na ten kamieć ale wydaje się to naprawde mało realne ...

Co do topienia się to ja tego osobiście nie pamiętam ale z tego co słyszałem to jak miałem 6 lat i pływałem w kole na jeziorze to nagle głowa zamieniała się miejscami z nogami i było niewesoło :P z tego co słyszałem to na początku wszyscy którzy byli blisko nie wiedizeli zupełnie co zrobić i dopeiro po chwili ktoś wpadł na pomysł zęby mnie odwrócić bo moze mi w sumie powietrza brakować :P

A co do wciagania przez fale to tez miałem keidyś coś takiego że fala podcięła mnie i keidy wstawałem i chciałem nabrac powietrza to nadeszła druga i nagle zaczeło brakowac mi powietrza, ale jakoś nigdy nie maiłem urazu do wody, wręcz ją bardzo lubie bo jak tylko mogłem to zrobiłem kurs zeby nurkowac i jest to chyba mój ulubiony sport :)
-Hey Lust, can I eat him? Can I eat him?
Rinciaq

Post autor: Rinciaq »

co do zalewania przez fale to tez mialam fajna przygode.
Wybralismy sie cala rodzinka do Władyslawowa no i po wejsciu do wody wpadlam z bratem na bomba pomysl: kto zrobi wiecej fikolkow pod woda. Wiadomo, robisz az Ci powietrza zabraknie...no i akurat wtedy kiedy chcialam wyplynac to byla taka duuuuuza fala...i potem nastepna. Zbyt przyjemne to niebylo ; p
Awatar użytkownika
Ashramus
Cactuar
Cactuar

Post autor: Ashramus »

Nie polecam do plywania i igraszek wodnych - jezior na szybach pokopalnianych. Ma to jakas tam nazwe i glownie w poludniowej Polsce. Mozna sie niezle naciac.. brrr..
~~~<< piesek preriowy >>~~~
Awatar użytkownika
BeeBBo
Cactuar
Cactuar

Post autor: BeeBBo »

Też miałem podobną sytuacje...kilka dobrych lat wstecz...Wpakowałem sie do wody zadowolony ze wszyskiego i wszystkich... Patrze a w odległości ok. 100m od brzegu na sporej mieliźnie rodzinka sie bawi...Więc przedsięwziąłem ekspedycje... Byłem już w połowie drogi, wody do pasa a tu nagle gruntu brak. Reakcja była mniej więcej taka: "?????????" Umiałem pływać, fal nie było więc zbytnio sie nie przestraszyłem. Wynurzyłem sie i podpłynąłem do reszty ...W międzyczasie poszła też niezła wiązanka, a potem opiernicz o d starszego żebym takich słów więcej nie używał...Ehhhh....młody byłem...
Rinciaq

Ha! Dostałam 6 z W-F'u na koniec ; p

Ogłoszenia drobne:
Szukam partnera do tańca towarzyskiego z okolic Rumii oO (ale tak zeby chociaz podstawowe kroki znal i sie mniej wiecej orientowal co i jak ; ))
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Rinciaq pisze:Ha! Dostałam 6 z W-F'u na koniec ; p
A mi facet czwórę wstawił i za chiny nie chce mi dać piątki :sad:
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Ashramus
Cactuar
Cactuar

Rinciaq pisze:Szukam partnera do tańca towarzyskiego
Tanczylem walca na studniowce, wsumie nawet na dwuch.. obra, niewazne;)
pho3n1x

Post autor: pho3n1x »

Ashramus pisze:Tanczylem walca na studniowce, wsumie nawet na dwuch..
heh a ja i walca i poloneza a w tym roku było wyjątkowo dużo ludzi a sala nie za wielka... ciaaaasno było jak cholera. Były momenty, że w trakcie poloneza trzeba było tupać w miejscu żaby rytmu nie stracić a do przodu nie dało rady :D
Awatar użytkownika
Ashramus
Cactuar
Cactuar

pho3n1x pisze:poloneza
No poloneza tez, wczesniej byl tydzien cwiczen po zajeciach.. bylismy moze z raz a i tak wyszlo niezle, zreszta wsumie wyszlo super biorac pod uwage ze bylismy napruci jak dzwonki:D Nie ma to jak klasowe pijanstwo przed studniowka:D (a na oczywiscie dobitka, ale nie wiadomo bylo czy kontrola bedzie bo plotki byly ze trzepia przed wejsciem;P A potem i tak wodka poszla na stol :>)
Rinciaq

No dobra, standard macie przerobiony...ale co z łaciną/latynoamerykańskimi? ; p
Awatar użytkownika
Ireth
Malboro
Malboro

Post autor: Ireth »

jee ..wszystkie.... 8)

jaki by taniec nie był majac partnera idiote to zawsze JA prowadziłam ...ehh ....-_-"

najgorsza byłą rumba ...koleś jakoś ni w ząb nie mógł załapać rytmu T_T
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
Krzysiek2099
Cactuar
Cactuar

Post autor: Krzysiek2099 »

Ireth pisze:...najgorsza byłą rumba ...koleś jakoś ni w ząb nie mógł załapać rytmu T_T
Co, za szybki był :?: :P Jak w Rumbie niemógł złapać to ciekawe jak sobie radził w np. Foxtrocie.
"FFXI": RAMUH: Krzysiek SAM75/ THF50/ WAR46/ NIN44/ PLD,BLM,RNG20/ DRK19/ MNK16/ RDM,WHM10
Leathercraft 7, Goldsmithing 11, Smithing 2, Fishing 15
Rinciaq

Tez zawsze musialam prowadzic...a teraz jak mi sie raz udalo zatanczyc z parnerem ktory mnie poprowadzil to sie dowiedzialam, ze mam metalowa rame...nic dziwnego skoro zawsze musialam w jednej pozycji utrzymac swoja reke i reke partnera bo mu co chwile spadała XD
Awatar użytkownika
Ireth
Malboro
Malboro

Post autor: Ireth »

foxtrot ..lubiłam foxtrot XD to była taka komedia ...wszyscy na siebie wpadali XD ( ale tu sie nalezy pierwszeństwo walcowi wiedeńskiemu ... to przypominało te obijajace sie samochodziki w parkach rozrywki XD)

rumba jest swietna ...pełna gracji i taka zmysłowa 8)
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
Rinciaq

taaaa bardzo zmyslowa, szczegolnie jak ja tanczysz z WYBITNIE zmyslowym Bartkiem M. ; ) najbardziej lubilam jive'a i sambe no i chache ; p
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zdrowie, styl życia”