Ewentualnie ktoś z Turksów... Może miał wygolone włosy... I dopiero mu odrastały...Garnet pisze:czarny?
Advent Children
Moderator: Moderatorzy
Przecież Tseng nie umarł - owszem Seph go dziabnął, ale oddychał. Później w Icicle Village Elena zrobiła nam scene, bo myślała, że to Cloud i drużyna, tak jej Tsengie-Wengie obili. Gdy Tseng padło Elena by o tym wspomniała, a jego dalszy brak w grze można wytłumaczyć tym, że facet lizał przez kilka miesięcy swoje rany.Lucrecia pisze:Tsenga przecież nie wskrzeszą, prawda....?
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Chwila, moment... oddychał, ale jak tylko przekazał nam 'klucz' do świątyni, osunął się na ziemię, a Aeris zaczęła płakać. Nie wiem, jak dla mnie to była jednoznaczna scena. A w Icicle Village Elena oskarża Clouda o zabicie Tsenga.Sephiria pisze:Przecież Tseng nie umarł - owszem Seph go dziabnął, ale oddychał. Później w Icicle Village Elena zrobiła nam scene, bo myślała, że to Cloud i drużyna, tak jej Tsengie-Wengie obili. Gdy Tseng padło Elena by o tym wspomniała, a jego dalszy brak w grze można wytłumaczyć tym, że facet lizał przez kilka miesięcy swoje rany.
Skrypt:
Elena: It's a SE-CR-ET. It really doesn't matter! But you really got guts doin' my boss in like that! (...) I'll never forget it!!"
Słownik podaje, że 'do in' znaczy 'zabić'.
End of story.
Bardzo lubię Tsenga i byłoby miło, gdyby jednak przeżył, ale niestety.
ogladalam tamten trailer kilkanascie razy i jestem pewna ze to sa blond wlosy..whatever...chetnie poslucham kto wg Ciebie jest na wozku :]ramalash pisze:No jak to nie jest czarny ;] ^^ ja wiem ze dziewczyny zanaja jakies 1000 kolorow wiecej niz chlopacy no ale te wlosy sa czarne. Tak na początku pomyslalem ze to Hojo jest ale ...

Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Wrong. Zanim umieścisz klucz na ołtarzu podejdź do Tsenga i porozmawiaj z nim a powie "I'm still... alive" i tak n-krotnie.Lucrecia pisze:Chwila, moment... oddychał, ale jak tylko przekazał nam 'klucz' do świątyni, osunął się na ziemię, a Aeris zaczęła płakać. Nie wiem, jak dla mnie to była jednoznaczna scena. A w Icicle Village Elena oskarża Clouda o zabicie Tsenga.
Skrypt:
A wzięłaś pod uwagę, że 'doin' to niepoprawna forma od doing? Barret właśnie bardzo często takimi skróconymi formami z apostrofemLucrecia pisze:doin' my boss in like that! (...) I'll never forget it!!"
Słownik podaje, że 'do in' znaczy 'zabić'.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Ale to raczej nie zmienia sensu wypowiedzi... whatever :]
Ciekawe skąd się Seph pojawi... Bo przecież z kosmosu nie spadnie...
I ciekawe co z Jenovy zostało, skoro się w skrzyneczce mieści
Ciekawe skąd się Seph pojawi... Bo przecież z kosmosu nie spadnie...
I ciekawe co z Jenovy zostało, skoro się w skrzyneczce mieści

Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...
Run and run and cling to life...
Run and run and cling to life...
ja tez w to nie watpieLucrecia pisze:A ja wątpię w to, że mój poprzedni post był całkowicie poważny

widze ze o tsengu dysksuja < nie jestem pewna co sie z nim stalo,ale ejdnak bardziej obstaje przy opcji,dead-slowa eleny < chociaz jasne doin moze wiele znaczyc..najlepiej by bylo miec japosnki script> i sepha-ze wraca do planety...uwazam ze jesli tseng by przezyl elena dawno by to wypaplala nam..i nawet jelsi przezyl cios sepha...to jakim cudem wydostalby sie ze swiatyni..ale tutaj kazda teoria moze byc prawidziwa,moze w ac bedzie odpowiedz..>
ciekawe by bylo jakby nagle stal sie prezydentemLucrecia pisze:A z innych ciemnowłosych osób to jeszcze Hojo mi się kojarzy

a co do Sepha..Izrail wczesniej napisalam taka fajna teorie :D wiec mozesz poczytac

Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!