Tekken

Zręcznościówki, strzelanki, RTSy, RGPi ; tzw. blockbustery i te mniej znane dla koneserów.

Moderator: Moderatorzy

Ulubiona część?

1
0
Brak głosów
2
3
2%
3
64
44%
Tag
16
11%
4
10
7%
5
54
37%

Liczba głosów: 147

Matomania

Post autor: Matomania »

A mi się ostatnio Jin z T4 podoba. Świetny atak na leżących Kółko i potem zaraz X :) Czasami wstać nawet nie zdążą, a połowa paska energii poszła się kochać :)
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

Dobra, ustawiłem Fengowi domyślne kolorki i się na niego przesiadłem. Poczytałem trochę PSXExtreme... ciężko się nie zgodzić z tym, że Feng jest najleposzy ^^
Gamertag: Szalony Szkot
Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

Nie ma w Tekkenie czegos takiego, jak najlepsza postać.
Może być lepsza od innych pod jakimś względem, ale na pewno nigdy nie udowodnisz, że Iksiński jest da best. :P
Matomania

A długi chociaż tan T5?? Bo 4 był srasznie krótki (chodzi mi o takie granie, za które można coś zdobyć). T4 kilka dni i wszystkie postacie i filmiki odblokowane. Jak to jest z T5? Zdobywa się tam jakąś kasę do kupowania ciuszków?
Lady Luck

W T5 dodatkowymi atrakcjami jest Devil Within- czyli Tekken Force w dłuuuższej wersji (z czasem strasznie wnerwiający...:/ )
Zarabiasz kasę, żeby móc kupować ciuszki albo zmianę kolorków
Do kolekcji dostajesz wersje Arcade`owe Tekkena od 1-3 :]
Zakończenia zrobiłysmy z siostra w jeden dzień, ale to już takie zboczenie Tekkenowe ;)
Matomania

Matko. Jeszcze dłuższy i trudniejszy tekken force????!!!???!!! To ja się poddaję bez grania :) Nieżle się muszę namęczyć, żeby przejść ten w T4 - potem palce i tak bolą :) I tymi slabszymi postaciami i tak nie daje rady przejść, a tu jeszcze trudniejszy ??

To trochę w tego T5 jest grania. Bo jak porównam długość zdobywania wszystkich rzeczy na full w T4 do takiego np. Soula 2 to... he,he....
Lady Luck

Z tym TF, to nie do końca tak, Mat. Grasz wyłacznie Jinem, a ilość ciosów masz ograniczoną do czterech combosów, które wyprowadzasz naparzaniem w kwadrat lub kółko ( o ile pamiętam). Do tego masz jeszcze przemianę w Devil Jina, ale i tam nie ma komplikacji :wink:
Devil Within to gra w grze... możesz robić save`y, masz (debilnych) bossów po każdym levelu (jest 5 leveli podzielonych na kilka sektorów). Twiom zadaniem jest skakać, walczyć, biegać, walczyć, skakać, biegać, przesuwać bloki skalne, biegać, walczyć, biegać, walczyć, skoczyć, walczyć, przesuwać bloki, walczyć, biegać, skakać... Do znudzenia momentami... Po rozwaleniu bossa otrzymujesz wyniki i kasę za lv oraz planszę z napisami, cóż to się działo z Jinem (bo DW ma fabułę.. której równie dobrze mogło by nie być :wink: )
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

jak zamienić Jina w Devil Jina? ^^
Zaciołem się w 3-3...
Lady Luck

Jin w DJ :wink: Trzymasz R1 (albo L1, nie pamiętam dokładnie) i trzymasz trójkąt :)

W którym dokładnie miejscu się zaciąłeś?
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

level z tymi wielkimi schodami (okręgi) dalsza część polega na odblokowaniu dwóch wejść, jedno mi się udaje ale co do drugiego to nie wiem jak.
Lady Luck

Musisz iść ciągle w górę, tam będą drzwi, w które masz wejść. Tam odblokujesz drzwi, które znajdują się na samym dole schodów.
Jeśli mnie pamięć nie myli :D
Awatar użytkownika
ariel
Kupo!
Kupo!
Kontakt:

Post autor: ariel »

ej nie smiejcie sie ze mnie ale ja siedze na samym poczatku 3:1 zabilem paru debili ale nie ma zadnych dzwi. tzn na mapie sa 2 sciezki 1-zamknieta brama (żółty kolor) i 2-bez bramy ale wejscie do niej jest w scianie.

[ Dodano: Nie 05 Cze, 2005 ]
nie odpowiadajcie nawet, jestem slepy ale juz znalazlem
Ja o świcie chce budzić się z ułożonym życiem to wiem, porządkiem w głowie wzrokiem z pod pewnych powiek
http://qwas2004.republika.pl
Lady Luck

Miałam ten sam problem :lol:
Jak się Devil Within podoba? :wink:
Awatar użytkownika
ariel
Kupo!
Kupo!
Kontakt:

Post autor: ariel »

wypas:] wqur... jest 4 boss taa kulka wielka. a ostatni smiechu warte. 1 forma piesciami\kompami 2 forma devil i laser :] i jakies 3 kopy n a pozegnanie :]
A tak wogole jest jinpachi? tzn czy da sie nim grac i 2 rzecz jak sie wybiera kupny stroj i kto takowy posiada.
Ja o świcie chce budzić się z ułożonym życiem to wiem, porządkiem w głowie wzrokiem z pod pewnych powiek
http://qwas2004.republika.pl
Lady Luck

ariel pisze:wqur... jest 4 boss
Agree... :?

ariel pisze: ostatni smiechu warte
Beznadziejny moim zdaniem... :?
W ogóle bossów jakoś tak... :?
Naah.

ariel pisze:A tak wogole jest jinpachi? tzn czy da sie nim grac
Nie. Jinpachi jest postacią niegrywalną.
Za to przechodząc Story możesz zobaczyć i odblokować jego ending- w bardzo prosty sposób. Wystarczy, że przegrasz walkę i nie weźmiesz continue (czyt. zjedź do zera).

ariel pisze:rzecz jak sie wybiera kupny stroj i kto takowy posiada.

Kupny posiada każda postać, w której costumize masz opcję kupna.
Ponadto niektóre z postaci mają stroje dodatkowe NIEkupne, które otrzymujesz po przejściu Story (chyba.. :? głowy nie dam) Aby sprawdzić, przy wyborze postaci wciskaj x, kwadrat, trójkąt lub kółko :wink:
Przykładem postaci z pięcioma strojami jest Xiaoyu- wszystkie "punche" i "kicki" oraz R1 :wink:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne gatunki gier”