Vis a vis - wasze (foto)mordki
Moderator: Moderatorzy
a to moja w-f'istka ; ) moze i jest mistrzynia polski w windsurfingu, ale na nauczyciela w-f'u to sie nie nadaje ; p
a to są mokradła Ireth kiedy wylała rzeka
...szkoda, ze nie zdązyłam zrobić zdjęcia kiedy drzewa z dziełek obok kwitły ..było ślicznie ....zrobię jeszce wersję aktualną ...na razie macie to :

yyy ..pani Okońska
edit do zdjątka ..jakby ktoś nie wiedzałto rzeka ma normalnie szerokość od drzewa do drzewa ...to takei jedno samotne drzewko wyznacza granice ..

yyy ..pani Okońska

edit do zdjątka ..jakby ktoś nie wiedzałto rzeka ma normalnie szerokość od drzewa do drzewa ...to takei jedno samotne drzewko wyznacza granice ..

Ostatnio zmieniony pt 03 cze, 2005 21:08 przez Ireth, łącznie zmieniany 1 raz.
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
Jak juz chcecie wklejac zdjecia, to sugeruje "studentka na praktykach w naszej szkole" a nie tam jakies oblesne dziadki:P
//mialem w podstawowce taka od muzyki.. heh.. dlugi rudy warkocz, nimfa normalnie i jeszcze chodzila w mini po korytazu.. to niszczylo nasz dziecienca psychike ^^" (to byl puppy love;P)//
//mialem w podstawowce taka od muzyki.. heh.. dlugi rudy warkocz, nimfa normalnie i jeszcze chodzila w mini po korytazu.. to niszczylo nasz dziecienca psychike ^^" (to byl puppy love;P)//
~~~<< piesek preriowy >>~~~
- Go Go Yubari
- Ifrit
No to macie zdjęcie Lady z lekcji języka angielskiego... chyba czwartej z rzędu, o ile dobrze pamiętam... W każdym razie przybili mi włosy do ściany... O, właśnie tak...
Całość się nie zmieściła w obiektywie
więc jest fragment 
Całość się nie zmieściła w obiektywie