Tekken
Moderator: Moderatorzy
- 
				Matomania

- 
				Lady Luck

- 
				Matomania

- 
				Lady Luck

W T5 dodatkowymi atrakcjami jest Devil Within- czyli Tekken Force w dłuuuższej wersji (z czasem strasznie wnerwiający...
 )
Zarabiasz kasę, żeby móc kupować ciuszki albo zmianę kolorków
Do kolekcji dostajesz wersje Arcade`owe Tekkena od 1-3 :]
Zakończenia zrobiłysmy z siostra w jeden dzień, ale to już takie zboczenie Tekkenowe

Zarabiasz kasę, żeby móc kupować ciuszki albo zmianę kolorków
Do kolekcji dostajesz wersje Arcade`owe Tekkena od 1-3 :]
Zakończenia zrobiłysmy z siostra w jeden dzień, ale to już takie zboczenie Tekkenowe
- 
				Matomania

Matko. Jeszcze dłuższy i trudniejszy tekken force????!!!???!!! To ja się poddaję bez grania 
 Nieżle się muszę namęczyć, żeby przejść ten w T4 - potem palce i tak bolą 
 I tymi slabszymi postaciami i tak nie daje rady przejść, a tu jeszcze trudniejszy ?? 
To trochę w tego T5 jest grania. Bo jak porównam długość zdobywania wszystkich rzeczy na full w T4 do takiego np. Soula 2 to... he,he....

To trochę w tego T5 jest grania. Bo jak porównam długość zdobywania wszystkich rzeczy na full w T4 do takiego np. Soula 2 to... he,he....
- 
				Lady Luck

Z tym TF, to nie do końca tak, Mat. Grasz wyłacznie Jinem, a ilość ciosów masz ograniczoną do czterech combosów, które wyprowadzasz naparzaniem w kwadrat lub kółko ( o ile pamiętam). Do tego masz jeszcze przemianę w Devil Jina, ale i tam nie ma komplikacji 
Devil Within to gra w grze... możesz robić save`y, masz (debilnych) bossów po każdym levelu (jest 5 leveli podzielonych na kilka sektorów). Twiom zadaniem jest skakać, walczyć, biegać, walczyć, skakać, biegać, przesuwać bloki skalne, biegać, walczyć, biegać, walczyć, skoczyć, walczyć, przesuwać bloki, walczyć, biegać, skakać... Do znudzenia momentami... Po rozwaleniu bossa otrzymujesz wyniki i kasę za lv oraz planszę z napisami, cóż to się działo z Jinem (bo DW ma fabułę.. której równie dobrze mogło by nie być
 )

Devil Within to gra w grze... możesz robić save`y, masz (debilnych) bossów po każdym levelu (jest 5 leveli podzielonych na kilka sektorów). Twiom zadaniem jest skakać, walczyć, biegać, walczyć, skakać, biegać, przesuwać bloki skalne, biegać, walczyć, biegać, walczyć, skoczyć, walczyć, przesuwać bloki, walczyć, biegać, skakać... Do znudzenia momentami... Po rozwaleniu bossa otrzymujesz wyniki i kasę za lv oraz planszę z napisami, cóż to się działo z Jinem (bo DW ma fabułę.. której równie dobrze mogło by nie być
- 
				Lady Luck

- 
				Lady Luck

ej nie smiejcie sie ze mnie ale ja siedze na samym poczatku 3:1 zabilem paru debili ale nie ma zadnych dzwi. tzn na mapie sa 2 sciezki 1-zamknieta brama (żółty kolor) i  2-bez bramy ale wejscie do niej jest w scianie. 
[ Dodano: Nie 05 Cze, 2005 ]
nie odpowiadajcie nawet, jestem slepy ale juz znalazlem

[ Dodano: Nie 05 Cze, 2005 ]
nie odpowiadajcie nawet, jestem slepy ale juz znalazlem
Ja o świcie chce budzić się z ułożonym życiem to wiem, porządkiem w głowie wzrokiem z pod pewnych powiek
http://qwas2004.republika.pl
wypas:] wqur... jest 4 boss taa kulka wielka. a ostatni smiechu warte. 1 forma piesciami\kompami 2 forma devil i laser :] i jakies 3 kopy n a pozegnanie :]
A tak wogole jest jinpachi? tzn czy da sie nim grac i 2 rzecz jak sie wybiera kupny stroj i kto takowy posiada.

A tak wogole jest jinpachi? tzn czy da sie nim grac i 2 rzecz jak sie wybiera kupny stroj i kto takowy posiada.
Ja o świcie chce budzić się z ułożonym życiem to wiem, porządkiem w głowie wzrokiem z pod pewnych powiek
- 
				Lady Luck

Agree...ariel pisze:wqur... jest 4 boss
Beznadziejny moim zdaniem...ariel pisze: ostatni smiechu warte
W ogóle bossów jakoś tak...
Naah.
Nie. Jinpachi jest postacią niegrywalną.ariel pisze:A tak wogole jest jinpachi? tzn czy da sie nim grac
Za to przechodząc Story możesz zobaczyć i odblokować jego ending- w bardzo prosty sposób. Wystarczy, że przegrasz walkę i nie weźmiesz continue (czyt. zjedź do zera).
ariel pisze:rzecz jak sie wybiera kupny stroj i kto takowy posiada.
Kupny posiada każda postać, w której costumize masz opcję kupna.
Ponadto niektóre z postaci mają stroje dodatkowe NIEkupne, które otrzymujesz po przejściu Story (chyba..
Przykładem postaci z pięcioma strojami jest Xiaoyu- wszystkie "punche" i "kicki" oraz R1