bard lynar pisze:Cytat:
Masz 15 lat
A ty masz 21 lat. Fajnie, nie?
Hm, jakieś ma to znaczenie większe? Napisz proszę, co to ma do rzeczy, bo za Chiny się domyśleć nie mogę. Próbujesz pokazać, jak niski jest mój poziom, czy co?
"Dzizas Krajst. Masz 15 lat (nie, to nie ma znaczenia)" - Utwierdzasz mnie w przekonaniu, że potrzebujesz korepetycji z rozumienia tekstu.
bard lynar pisze:Poza tym zastanów się, czy rozumiesz, na czym polega zachowanie takiego typowego fanboya - wchodzi ci na stronkę, pisze komentarz w stylu "DS rulez, PSP to ch*j i syf". O, to jest zachowanie fanboya.
Widać nie umiesz ocenić subiektywnej opinii. Napisałam, że DS może mieć lepsze gry czy grafikę niz PSP, ale dotykowy ekranik wyklucza zakupienie przeze mnie tej konsolki. Ani mi sie ona nie podoba wizualnie, ani rozwiązania w niej zastosowane mnie nie przekonują. Naucz się odróżniać fanboya od kobiety, która ma swoje powody.
bard lynar pisze:A ja po prostu nie rozumiem, czemu niektórzy jadą na siłę po N za to, że chcą rewolucjonizować rynek konsol.
A po co komu bielizna, elektryczne gitary, telefony komórkowe, szybkie komputery, płytki CD? Przecież możemy chodzić we włosienicach, grać rocka na gumkach recepturkach, wydzierać się przez okno do kumpla z sąsiedniego bloku, w pracy korzystać z ZX Spectrum, a jako nośnika danych używać chusteczek do nosa. Czemu by nie?
Zamiast pisać od rzeczy, pisz na główny temat. KONIEC OT.