To powiedz siostrze, że ja mam jeszcze mniej czasuAbabeb pisze:Siostra czuje się urażona, że za 8 lat będzie przeterminowana

Hehe, a siostra zna mnie?Ababeb pisze:Przeproś - nie znasz jej

Moderator: Moderatorzy
K, sama zobaczyła.Lady Luck pisze:To powiedz siostrze, że ja mam jeszcze mniej czasu n
Zna mnie - to jej wystarczy.Lady Luck pisze:Hehe, a siostra zna mnie? Twisted Evil
Mówi się że kobieta po 30-tce jest w pełni dojrzała emocjonalnie, uczuciowo i erotycznie ; ). Poza tym po 30-tce można być równie piękną bez botoxu i innych wunalazków. No ale, co ty malusinska możesz wiedziećLady Luck pisze: Seeeephi, a nie slyszałaś, że kobieta ma datę przydatności do 24 raku zycia? Laughing Potem już się tylko konserwuje
I teraz wychodzi na to, gdzie Lady ma kompleksyLady Luck pisze:Oooooj, czyżbyś chciała mi wypominać mój niewielki rozmiar w klatce piersiowej?
Heh, S, już chyba pół globu wieSephiria pisze: teraz wychodzi na to, gdzie Lady ma kompleksy
Niestety, ale nie ma mi za kim rosnąć...Sephiria pisze:Nie przejmuj się - niedługo ci tam urośnie do odpowiednich rozmiarów
eeee... rotfl?Sephiria pisze:Co do rozwoju, to miałam na myśli charakter i wyrobienie hamulców, kiedy można zaszaleć, a kiedy należy być grzeną dziewczynką
Lady nie martw się - mam znajome, dwie córki tej samej kobiety, o umiarkowanym rozmiarze biustu. I tu płynie dla ciebie pewna nadzieja - starsza nie ma biustu prawie w ogóle(urósł jej tak niewiele, że wygląda jak 12-to lub 13-tolatka), a druga ma biust dość obfity. Wniosek: wielkość biustu nie jest dziedziczna, więc być może urośnie ci do dużych rozmiarów - ważne by było ci z nim dobrzeLady Luck pisze:Niestety, ale nie ma mi za kim rosnąć...
I ten nawias właśnie oddał całą glębię wypowiedziSephiria pisze:"size does not matter (so much)"
Spokojnie, już się wyzbyłam, teraz już sobie po prostu z tego żartuję..Sephiria pisze:No i wyzbądź się kompleksu, bo nie ma czego się wstydzić.
czyżbym czegoś nie zauważyła?? O_oSephiria pisze:Uwaga do Kokiego - nie, nie było na to innego miejsca. I odczep się