Offtopiczalnia część 2

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

Ababeb pisze:Siostra czuje się urażona, że za 8 lat będzie przeterminowana
To powiedz siostrze, że ja mam jeszcze mniej czasu :P

Ababeb pisze:Przeproś - nie znasz jej
Hehe, a siostra zna mnie? :twisted:
Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Ababeb »

Lady Luck pisze:To powiedz siostrze, że ja mam jeszcze mniej czasu n
K, sama zobaczyła.
Lady Luck pisze:Hehe, a siostra zna mnie? Twisted Evil
Zna mnie - to jej wystarczy. :>
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Bylo sobotnie popoludnie, wybralas sie do sklepu spozywczego, aby kupic piwo i proszek do prania. Zatrzymalas sie wlasnie przy dziale z owocami.' piwa ... mmm ' pomyslalas, nic dziwnego, przeciez je uwielbiasz. Nagle uslyszalas za soba znajomy glos mowiacy... 'Te owoce wygladaja wspaniale!' Odwrociłas sie i zobaczylas, ze to Oficer Antyterrorystyczny ! Stal przed Toba i usmiechal sie. Przez glowe przemknela ci tylko jedna mysl: ' '!!!! Oficer Antyterrorystyczny spojrzal i powiedzial 'uwielbiam piwa ' 'Ja tez!'- odpowiedzialas. 'Ciekawy jestem co jeszcze mamy wspolnego?'- zazartowal Oficer Antyterrorystyczny , a Ty usmiechnelas sie slodko. Zaczeliscie rozmawiac. Okazalo sie, ze nie tylko lubicie te same owoce, ale faktycznie macie ze soba mnostwo wspolnego. Odkryliscie, że obydwoje np. uwielbiacie spić się do nieprzytomności! Po miłej rozmowie, Oficer Antyterrorystyczny zapytal Cie, czy chcialabys pojsc z nim na kolacje. Byłas w szoku, mialas ochotę krzyczec ze szczescia, ale staralas sie zachowac spokoj. 'Jasne, buteleczko,puszeczko' powiedzialas i podalas mu swoj adres, a on powiedzial, ze wpadnie po Ciebie o 19:00. Pozegnaliscie sie, szybko popedzilas do domu by wymyslic jakis olsniewajacy stroj na wasza randke. Dlugo nie moglas się zdecydowac, az w koncu postanowilas zalozyc Twoja ulubiona czarną jak PS2 sukienke, w ktorej wygladalas niwiarygodnie z dupy. Oficer Antyterrorystyczny przyjechal punktualnie. Gdy go zobaczylas, nie mogłas uwierzyc, ze to on. Wygladal swietnie. Mial na sobie szarą jak PSX koszule i czarne śmierdzące gównem spodnie. W reku trzymal bukiet przepieknych paletę piwa, podszedl do Ciebie i delikatnie pocalowal w duży paluch od stopy, potem powiedzial, ze wygladasz zdecydowanie jak grabarz frajerze. Zapytalas go dokad pojedziecie na kolacje, ale on z tajemniczym usmiechem powiedzial, ze to niespodzianka. Podeszlas do jego samochodu, czarnego czołgu, a Oficer Antyterrorystyczny otworzyl Ci drzwi. Wsiadlas do srodka i bylas ogromnie zkacowana i spocona,niemyta 19 dni. Oficer Antyterrorystyczny zawiozl Cie do restauracji dworzec ZOO i krzyknal 'Niespodzianka!' Powiedzial Ci, że to jego ulubiony lokal. Gdy weszliscie wszyscy ogladali sie i usmiechali do niego mowiac 'kur*a znowu to znowu ta biedna szmata Oficer Antyterrorystyczny!' Domyslilas sie, ze często tu bywa. Usiedliscie przy stoliku w zacisznym kacie, a Oficer Antyterrorystyczny poprosil o butelke piwa. Kelner przyniosl liste dan. Ty zdecydowalas sie zamowic rzygi świńskie i pieczonego sępa. Oficer Antyterrorystyczny poprosil o rzygi świńskie,koński gnój. Bylas ogromnie szczesliwa i sluchalas z wielkim zainteresowaniem jak Oficer Antyterrorystyczny opowiadal o swoich zainteresowaniach oraz swym nowym zwierzatku skur**synu o imieniu Leszek Premium. Ok. 23:00 Oficer Antyterrorystyczny wyjasnil, ze musi wracac do domu poniewaz czeka go jutro ciezki dzien, bo musi spalać bąki . Odwiozl Cie do domu i odprowadzil pod drzwi. Spojrzal na Ciebie bardzo tajemniczo i wyznal, ze spedzil z Toba bardzo milo czas. Zapytal, czy bedziesz chciala kiedys to powtorzyc, a Ty nie kryjac radosci odpowiedzialas: 'oczywiscie poyebany debilu! Wtedy Oficer Antyterrorystyczny przysunal się blizej, delikatnie polozyl swa reke na Twoim plechach i namietnie pocalowal. Kiedy odchodzil, powiedzial 'Dobranoc nienormalny cweluchu, wpadne do Ciebie jutro.' Pomachalas mu i weszlas do domu. W nocy dlugo nie moglas zasnac. Wiedzialas, ze nigdy nie zapomnisz tego wieczoru...!
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Lady Luck pisze: Seeeephi, a nie slyszałaś, że kobieta ma datę przydatności do 24 raku zycia? Laughing Potem już się tylko konserwuje
Mówi się że kobieta po 30-tce jest w pełni dojrzała emocjonalnie, uczuciowo i erotycznie ; ). Poza tym po 30-tce można być równie piękną bez botoxu i innych wunalazków. No ale, co ty malusinska możesz wiedzieć :lol:
Lady Luck pisze:Oooooj, czyżbyś chciała mi wypominać mój niewielki rozmiar w klatce piersiowej?
I teraz wychodzi na to, gdzie Lady ma kompleksy :twisted: muhahahahaha :twisted:. Nie przejmuj się - niedługo ci tam urośnie do odpowiednich rozmiarów ;). Co do rozwoju, to miałam na myśli charakter i wyrobienie hamulców, kiedy można zaszaleć, a kiedy należy być grzeną dziewczynką :wink:
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Lady Luck

Sephiria pisze: teraz wychodzi na to, gdzie Lady ma kompleksy
Heh, S, już chyba pół globu wie :roll: :wink:
Sephiria pisze:Nie przejmuj się - niedługo ci tam urośnie do odpowiednich rozmiarów
Niestety, ale nie ma mi za kim rosnąć... :(
Sephiria pisze:Co do rozwoju, to miałam na myśli charakter i wyrobienie hamulców, kiedy można zaszaleć, a kiedy należy być grzeną dziewczynką
eeee... rotfl? :wink:

N_PS2, a można wiedzieć, gdzie rosną piwa? :lol:
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Lady Luck pisze:N_PS2, a można wiedzieć, gdzie rosną piwa?
W mej wyobraźni i jest ich coraz więcej......... 8)
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Lady Luck pisze:Niestety, ale nie ma mi za kim rosnąć...
Lady nie martw się - mam znajome, dwie córki tej samej kobiety, o umiarkowanym rozmiarze biustu. I tu płynie dla ciebie pewna nadzieja - starsza nie ma biustu prawie w ogóle(urósł jej tak niewiele, że wygląda jak 12-to lub 13-tolatka), a druga ma biust dość obfity. Wniosek: wielkość biustu nie jest dziedziczna, więc być może urośnie ci do dużych rozmiarów - ważne by było ci z nim dobrze :)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Lady Luck

A gdzie ja powiedziałam, że nie jest? :P
Po prostu mogło by być lepiej..
...dużo.. lepiej... :wink:
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Dziewczyno - masz jeszcze 4-5 LAT, spokojnie urośnie ci. Poza tym "size does not matter (so much)" :). Za małego myślę mieć nie będziesz, zważywszy na to ile lat rośnięcia ci zostało, a za duży to też problem - potem wszyscy gapią się na ciebie na ulicy i ślinią się na myśl "o jakie ona ma balony". Podczas zbliżenia za duże piersi też są raczej minusem - panowie lubią kształtne i spreżyste, a nie wielkie balony :]. No i wyzbądź się kompleksu, bo nie ma czego się wstydzić.

Uwaga do Kokiego - nie, nie było na to innego miejsca. I odczep się :lol:
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Lady Luck

Sephiria pisze:"size does not matter (so much)"
I ten nawias właśnie oddał całą glębię wypowiedzi :wink:

Poza tym musi mi urosnąć, bo inaczej moje dziecko będzie muisało nauczyć się oddychać plecami podczas karmienia XD

Sephiria pisze:No i wyzbądź się kompleksu, bo nie ma czego się wstydzić.
Spokojnie, już się wyzbyłam, teraz już sobie po prostu z tego żartuję..
...ale jeszcze ze dwa lata temu...ojojoooooj :wink:

Sephiria pisze:Uwaga do Kokiego - nie, nie było na to innego miejsca. I odczep się
czyżbym czegoś nie zauważyła?? O_o
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Nie - po prostu uprzedziłam reakcję Kokiego, ZANIM zdążył się poskarżyć, że nie chce mu sie tego czytać tutaj :lol:. (tak, wiem Koki -_-' : "nie zgaduj co powiem, a ni co mam na myśli bo jeszcze ani razu nie trafiłaś") :lol:
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Lady Luck

Napisz Kokiemu PW, żeby uniknął kilku ostatnich postów w tym temacie i będzie po sprawie :lol:
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Lady, nie martw się - mi pasuje taki jaki jest :P:>
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Lady Luck

A spróbowałbyś inaczej powiedzieć :lol: :> :lol: :>
Obiadu byś miesiąc nie dostał ^^ :P
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Jak brzmi rzeczownik pd wyratu "patient"?

Chodzi o angol. ;)
glamorous vamp
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”