Dokładnie - proszę się trzymać tematu.Nienormalny_PS2 pisze:Ale to nie tutaj chyba,bo OFF
Vis a vis - wasze (foto)mordki
Moderator: Moderatorzy
Gosia, her name is Gosia!
Hmm przydala by sie taka gra.. wybrana zostaje grupa oisob, np 3. i grupa druga- informatorzy. Przez caly dzien, czlonkowie grupy informatorzy pisza sobie na forum, na rozne tematy , dlugie, krotkie posty.. a wsrod tych postow musza przemysic jakas informacje. Np informatorami jest 6 osob.. w zalozeniu, bo cos waznego jest w postach 3 z nich, z tego jednej az 3 razy a reszta tylko myli..
Grupa mniejsza, poszukiwacze.. kazdy osobno (a moze teamowo.. np 3x po 2os.. ale to informatorow braknie na forum tej wielkosci) poszukuje tej informacji.. na koniec dnia poszukiwacze pokazuja na forium co wykumali a reszta ocenia, pokazuje gdzie co bylo ukryte etc...
Obra pomysl bardzo luzny, wsumie pewnie nie do realizacji.. ale tak mi sie wymyslilo wlasnie to prezentuje.. mi sie podoba, ale ja juz tak mam;>
inspirated by : Gosia.
Hmm przydala by sie taka gra.. wybrana zostaje grupa oisob, np 3. i grupa druga- informatorzy. Przez caly dzien, czlonkowie grupy informatorzy pisza sobie na forum, na rozne tematy , dlugie, krotkie posty.. a wsrod tych postow musza przemysic jakas informacje. Np informatorami jest 6 osob.. w zalozeniu, bo cos waznego jest w postach 3 z nich, z tego jednej az 3 razy a reszta tylko myli..
Grupa mniejsza, poszukiwacze.. kazdy osobno (a moze teamowo.. np 3x po 2os.. ale to informatorow braknie na forum tej wielkosci) poszukuje tej informacji.. na koniec dnia poszukiwacze pokazuja na forium co wykumali a reszta ocenia, pokazuje gdzie co bylo ukryte etc...
Obra pomysl bardzo luzny, wsumie pewnie nie do realizacji.. ale tak mi sie wymyslilo wlasnie to prezentuje.. mi sie podoba, ale ja juz tak mam;>
inspirated by : Gosia.
~~~<< piesek preriowy >>~~~
- Go Go Yubari
- Ifrit
- Go Go Yubari
- Ifrit
Sin - nie TYM tonem. Mówisz do dorosłej kobiety i okaż odrobine szacunku. Dla ciebie tamto zdjęcie może nie być śmieszne, ale większość nie narzeka, czyli im to nie przeszkadza. Tobie może nie pasić, ale szukaj łagodniejszych form okazywania swojego niezadowolenia albo ja wejde na ciebie.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Ja nie mówię, że jestem niezadowolony, wiem że dziewczyna nie ma skanera, ale jak obiecała to powinna wstawić swoje zdjęcie (i pewnie to zrobi). Czemu Ci się nie podoba mój ton? Napisałem to całkiem normalnie. Masz rację troche za ostro naskoczyłem, a tak wogóle to źle oceniłem sytuację :D. W skrócie (to nie tyczy się Go-Go-Yubari) smieszą mnie ludzie, którzy coś obiecują a potem się od tego wymigują, nie ważne w jakiej formie.
Podsumowując - przepraszam.
Podsumowując - przepraszam.
emm ..dziwne to ...a jakby mówł do młodszego użytkowinika to mógłby takim tonem??
zresztą Sin nikt jej nie każe ...Patrykowi też nikt nie kazał zamieszczać pisoenkai ..
moje zdjęcie jest i jest cudne ^^ uwielbiam je ^^
[EDIT by S]
zresztą Sin nikt jej nie każe ...Patrykowi też nikt nie kazał zamieszczać pisoenkai ..
moje zdjęcie jest i jest cudne ^^ uwielbiam je ^^
[EDIT by S]
Nie mógłby, ale w przypadku osoby dorosłej uznałam za dobitne podkreślenie tego. Jeśli tak odczytałaś moją wypowiedź, tedy przepraszam - następnym razem postaram się pisać tak, aby nie było dwuznaczności ^_^Ireth pisze:a jakby mówł do młodszego użytkowinika to mógłby takim tonem??
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
A tu moje zdjecie, w wieku 5 lat
podziwiajcie ; p
podziwiajcie ; p
Ostatnio zmieniony śr 25 maja, 2005 19:15 przez Rinciaq, łącznie zmieniany 1 raz.
- Go Go Yubari
- Ifrit