Właśnie pokonałam Ifrita i uznaję Squalla za genialna postać.

Moderator: Moderatorzy
MÓW MI: SIOSTRO!!! :DGo-Go pisze:Squall....Squall....Squall....Squall....Squall....Squall....Squall....Squall....Squall....
Właśnie pokonałam Ifrita i uznaję Squalla za genialna postać.To jego "Whatever" na gadkę Quistis i w ogóle ta pewność siebie, olewactwo i w ogóle
Squall my new master @_@
Czuję zaburzenia mocy, to albo zniszczyli planetę, albo to spoiler. ;PXellos pisze:chociaż po tej "zdradzie" się na niego wkurzyłem,
Errrrrrrr...Zjadacz pisze:Kiros - najfajniejszy transwestyta jakiego znam,
W menu pań pozostaje dołączyć "Zjadacza".Zjadacz pisze:Squall - debil z problemami
Da - ludzie ile razy mam powtarzać, byście zaznaczali spoilery?Ababeb pisze:Czuję zaburzenia mocy, to albo zniszczyli planetę, albo to spoiler. ;P
You're DEADAbabeb pisze:Zjadacz napisał/a:
Kiros - najfajniejszy transwestyta jakiego znam,
A żebyś wiedział - już się me ostrze cieszy na myśl o smaku młodzieńczej krwi, tego nieszczęśnikaZjadacz napisał/a:
Squall - debil z problemami
W menu pań pozostaje dołączyć "Zjadacza". Laughing
Zaczynam się ciebie bać Sephi...Sephiria pisze:A żebyś wiedział - już się me ostrze cieszy na myśl o smaku młodzieńczej krwi, tego nieszczęśnika Trzeba dać przykład wszystkich heretykom, że karą za herezje jest śmierć w męczarniach
kiedys na neigo mowilam,silny jak dab,glupi jak glabZjadacz pisze:Barret - frajer ze spluwa zamiast lap (ciekawe jak zmienia guny)
a wg mnei to wlasnie tifa jest przeslodzona..a aeris ma charakterek :]Zjadacz pisze:Aeris - przeslodzona, moglaby wystepowac w wieczorynkach,
o to niestety nie tak latwo ;]Zjadacz pisze:Vincent - spoko gosc, a ten tajemniczy klimat jest miodzio (sam lyknelem ze jest wampirem)
Otóż to :] Aeris przynajmniej porządnie działa, choć z drugiej strony... Czy tam ktoś był przesłodzony?? Nie... Tak w ogóle to w ff7-9 wg. mnie chyba nikogo takiego nie było... Nawet Rinoa zdaje się być realna ze swymi tekstami...Garnet pisze:a wg mnei to wlasnie tifa jest przeslodzona..a aeris ma charakterek :]
Ja to mam w genachBeeBBo pisze:Dlaczego wszyscy czepiają sie Squalla??
Genetyka ciągle się rozwija, to będzie można zmienić.Orion pisze:BeeBBo napisał/a:
Dlaczego wszyscy czepiają sie Squalla??
Ja to mam w genach.
Ubranie niezłe, Seymour gorzej wypadł przy rozdzielaniu strojów. A Squall może być nielubiany przez charakter..Ababeb pisze:Genetyka ciągle się rozwija, to będzie można zmienić. A ci co nie mają tego w genach, co mają przeciw Squallowi? Ubranko?