Ulubiona postać w FF 7-9

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany

Ulubiony główny bohater:

Squall
171
36%
Cloud
242
50%
Zidane
68
14%

Liczba głosów: 481

Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Squall....Squall....Squall....Squall....Squall....Squall....Squall....Squall....Squall....

Właśnie pokonałam Ifrita i uznaję Squalla za genialna postać. XD To jego "Whatever" na gadkę Quistis i w ogóle ta pewność siebie, olewactwo i w ogóle XD Squall my new master @_@
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

To ty jeszcze nie widziałaś jego najlepszych odlotów :) W dodatku jak poznasz trójkącik zabawkowy dołujący (Squall, Zell i Selphie) to dopiero będzie hardcor :D Ale nie chcę ci psuć zabawy :)
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Go-Go pisze:Squall....Squall....Squall....Squall....Squall....Squall....Squall....Squall....Squall....
Właśnie pokonałam Ifrita i uznaję Squalla za genialna postać. XD To jego "Whatever" na gadkę Quistis i w ogóle ta pewność siebie, olewactwo i w ogóle XD Squall my new master @_@
MÓW MI: SIOSTRO!!! :D
Brawo, Go-Go, wreszcie nawróciłaś się na Jedyną Słuszną Drogę. ^_____________^
Niech moc 'whatever' już zawsze będzie z Tobą. Whatever.

Btw, już gdzieś chyba o tym wspominałam, ale aż do końca trzeciego dysku moją ulubioną postacią w grze był Zell; Squalla kochałam tylko za jego 'cool wizerunek', momentami mocno mnie wkurzał. No, ale potem wszystko uległo diametralnej zmianie... *insert thousands of spoilers here* :D
Xellos

Post autor: Xellos »

Zjadacz pisze:Cait Sith - zdradziecki cwel, takich powinni wieszac
lol tygodnia XD
Ja nic do niego nie miałem bo to była humorystyczna postać i lubiłem go za wygląd i zachowania, chociaż po tej SPOILER "zdradzie" się na niego wkurzyłem, ale mimo wszystko nadal go lubię ;)
Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Ababeb »

Xellos pisze:chociaż po tej "zdradzie" się na niego wkurzyłem,
Czuję zaburzenia mocy, to albo zniszczyli planetę, albo to spoiler. ;P
Zjadacz pisze:Kiros - najfajniejszy transwestyta jakiego znam,
Errrrrrrr...
Zjadacz pisze:Squall - debil z problemami
W menu pań pozostaje dołączyć "Zjadacza". :lol:
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Ababeb pisze:Czuję zaburzenia mocy, to albo zniszczyli planetę, albo to spoiler. ;P
Da - ludzie ile razy mam powtarzać, byście zaznaczali spoilery?

Ababeb pisze:Zjadacz napisał/a:
Kiros - najfajniejszy transwestyta jakiego znam,
You're DEAD :evil:. Co ty masz przeciwko temu inteligentnemu, opanowanemu, ślicznemu facetowi? Samcza zazdrość :lol:? Najwyraźniej :D
Zjadacz napisał/a:
Squall - debil z problemami

W menu pań pozostaje dołączyć "Zjadacza". Laughing
A żebyś wiedział - już się me ostrze cieszy na myśl o smaku młodzieńczej krwi, tego nieszczęśnika :twisted: Trzeba dać przykład wszystkich heretykom, że karą za herezje jest śmierć w męczarniach :evil::evil::evil:
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Xellos

Post autor: Xellos »

Sorki o tym zapomniałem bo to nie był extremalnie ważny moment i zapomniałem się, teraz bedę się starał bardziej uważać...

Sephiria pisze:A żebyś wiedział - już się me ostrze cieszy na myśl o smaku młodzieńczej krwi, tego nieszczęśnika Trzeba dać przykład wszystkich heretykom, że karą za herezje jest śmierć w męczarniach
Zaczynam się ciebie bać Sephi...
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Xellos-tu sa fanatycy...na nich nalezy uwazac :]

a Zjadacz...ma bardzo ciekawe definicje..krotkie acz tresiciwe XD

Zjadacz pisze:Barret - frajer ze spluwa zamiast lap (ciekawe jak zmienia guny)
kiedys na neigo mowilam,silny jak dab,glupi jak glab :lol:
:wink:
Zjadacz pisze:Aeris - przeslodzona, moglaby wystepowac w wieczorynkach,
a wg mnei to wlasnie tifa jest przeslodzona..a aeris ma charakterek :]

Zjadacz pisze:Vincent - spoko gosc, a ten tajemniczy klimat jest miodzio (sam lyknelem ze jest wampirem)
o to niestety nie tak latwo ;]
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Garnet pisze:a wg mnei to wlasnie tifa jest przeslodzona..a aeris ma charakterek :]
Otóż to :] Aeris przynajmniej porządnie działa, choć z drugiej strony... Czy tam ktoś był przesłodzony?? Nie... Tak w ogóle to w ff7-9 wg. mnie chyba nikogo takiego nie było... Nawet Rinoa zdaje się być realna ze swymi tekstami...
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

realna..owszem wiele takich panienek chodiz po swiecie :]

w 7 podobaly mi sie stroje aeris i tify tzn ich koncept ze stroj nie swiadczy o czlowieku :)
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
BeeBBo
Cactuar
Cactuar

Post autor: BeeBBo »

Dlaczego wszyscy czepiają sie Squalla?? Przecież to dobry chłopak był...tylko na początku miał kilka problemów z którymi nie dawał sobie rady :wink:

A Barret-tego gościa zawsze lubiłem...wydaje sie raczej troche śmieszny w swoim zachowaniu ale...
Orion

Post autor: Orion »

BeeBBo pisze:Dlaczego wszyscy czepiają sie Squalla??
Ja to mam w genach :lol: .

Co do Barret'a to jest jedną z moich ulubionych postaci z VII,taki gburowaty i nieokrzesany,ale fajnie kontrastował z innymi postaciami.Niezapomniane komentarze,jak np. w siedzibie Shinry o Jenovie:"Where's it's @#$%&* head?!" -masakra.
Potem pojawia się Cid i teksty są jeszcze lepsze :].
Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Ababeb »

Gratulacje, zostałeś nominowany do przepysznego BANanka! Zaraz dołączysz do twoich braciszków... A, i jeśli chcesz nas zmieszać z błotem, nie używaj argumentów na twoim poziomie.

Ontopic poniżej:
Orion pisze:BeeBBo napisał/a:
Dlaczego wszyscy czepiają sie Squalla??

Ja to mam w genach :lol: .
Genetyka ciągle się rozwija, to będzie można zmienić. :roll: A ci co nie mają tego w genach, co mają przeciw Squallowi? Ubranko? :P
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Słodki jest Kupo! Modle się o zmiłowanie do rózowych misiów... Pewnie go taki długi tekst sporo sił kosztował.. Zbanujcie go za OffTop- nie wybrał ulubionej postaci z FF :D

[ Dodano: Pią 20 Maj, 2005 ]
Ababeb pisze:Genetyka ciągle się rozwija, to będzie można zmienić. A ci co nie mają tego w genach, co mają przeciw Squallowi? Ubranko?
Ubranie niezłe, Seymour gorzej wypadł przy rozdzielaniu strojów. A Squall może być nielubiany przez charakter..
Awatar użytkownika
BeeBBo
Cactuar
Cactuar

Post autor: BeeBBo »

Ivy pisze:A Squall może być nielubiany przez charakter..

raczej tylko na początku bo potem robi sie w miare normalny... ;)
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”