O dżizas...ja razem z Tobą.O Dżizas,nie spartolcie tego >_<......Garnet pisze:< ...modle sie tylko zeby filmu nie spascili...>
Moderator: Moderatorzy
O dżizas...ja razem z Tobą.O Dżizas,nie spartolcie tego >_<......Garnet pisze:< ...modle sie tylko zeby filmu nie spascili...>
Jeśli faktycznie im się nie powiedzie(tfu tfu),to coś mi się zdaje,że poprze Ciebie duża ilość silnej rasy zwanej potocznie "gracze".Na mnie licz na pewnoMischi pisze:przyłączam się do modlitw w intencji "udanego wyprodukowania filmu Silent Hill"... bo jak nie to producenci bedą mieli ze mną do czynienia
niezbyt długi - za pierwszym razem ukończyłem go w około 40 min - dzieję się on zanim Maria poznała JamesaGarnet pisze:jak dlugi jest ten scenariusz born from a wish
wlasnie zle traktowalas marieIvy pisze:A ja miałam ending Leave- czyli co takiego robiłam, że miałam taki koniec?
Kolejny dowód na to, że wymarzonego męża znajdę prędzej w grze niż realu... no po prostu mój typThe Sorrow pisze:BTW: Jak ci sie podobał Kat Ivy?
Chyba wypróbuję, chociaż nie mam nic przeciwko przechodzeniu gry po raz drugi..The Sorrow pisze:Jest pewien knif związany z podstawowymi zakończeniami. Wystarczy odpalic ostatniego sejwa, i ukończyć grę. Po każdorazowym ukończeniu rób last sejwa, a podstawowe zakończenia wskoczą bez ponownego przechodzenia gry. Jest to troche chore ale u mnie działało.