Ulubiona postać w FF 7-9

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany

Ulubiony główny bohater:

Squall
171
36%
Cloud
242
50%
Zidane
68
14%

Liczba głosów: 481

Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Lucrecia pisze:(albo po prostu facet nie wie, jak go spożytkować.)
Zdecydowanie to drugie - facet jest bardziej podobny do Zella niż mu się wydaje - też częśćiej najpierw robi zamiast dwa razy pomyśleć, no ale i tak w kwestii rozważania co zrobić wypada od Zella ciut lepiej.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Ababeb »

Go-Go-Yubari pisze:Prawdziwy samiec, nie to co Squ... Vivi. n
Hmmmm... Czego wymagasz od dziewięciolatków? Podaj jednego seksownego dzieciaczka to pogadamy. :lol:

Ja jako postać, Seifera zbyt nie lubie. Z kolei siostra, pana Sajfera porównuje do znajomych z gimnazjum. Szczęściara że już nie chodzi do niego... Wracając do tematu, IMSO (In My Sister's Opinion) jest on wrednym, durnym, bezczelnym aroganckim, tkniętym zaburzeniami osobowości draniem który wyglada jak sierżant US Army na prochach. Typu metaamfa. Z kolei lubi Squalla, wiadomo, tylko jak tu się pozbyć Rinoi...?
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Ababeb pisze:Hmmmm... Czego wymagasz od dziewięciolatków? Podaj jednego seksownego dzieciaczka to pogadamy.
Nie zrozumiałeś. ;) Miało być 'prawdziwy samiec, nie to co Squall'. :twisted:

Ok, i skończmy już z tym Seiferem. To jest w końcu temat o bohaterach. :twisted:
Darios

Post autor: Darios »

In My Sister's Opinion
Czy Twoja siostra jest użytkowniczką tego forum :?:
Powiedz kto to :)
Xellos

Post autor: Xellos »

Lucrecia pisze:Ok, i skończmy już z tym Seiferem. To jest w końcu temat o bohaterach.
Na cheatach Seifer też jest bohaterem ;) A tak ogulnie to ostatnio bardziej polubiłem beatrix z IX...
Awatar użytkownika
Ashramus
Cactuar
Cactuar

Post autor: Ashramus »

Narazie tylko odnosnie ankiety. Z tych trzech, oczywiscie Cloud. Wedlug ankiety wyglada na to ze moj glos dal mu +1 nad Squallem.. mi'm a bit surprised, myslalem ze bedzie deklasowal pozostalych:)
~~~<< piesek preriowy >>~~~
Orion

Post autor: Orion »

Ashramus pisze:Wedlug ankiety wyglada na to ze moj glos dal mu +1 nad Squallem..
Chwała Ci za to :) .

A jeszcze wracając do Seifera to już chyba nawet Squall mi bardziej podszedł.Seifer jest zbyt sztuczny,taki typowy czarny charakter którego teksty i sposób postępowania można przewidzieć nawet jak się nie grało w VIII.
Squall jest przynajmniej oryginalny(co z tego,że wygląda jak ciota :twisted: ).
Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Ababeb »

Orion pisze:Squall jest przynajmniej oryginalny(co z tego,że wygląda jak ciota :twisted: ).
Sam skomentowałeś to w pewnym poprzednim poście - "Kobiety mnie zjedzą żywcem". Dziewczyny, smacznego! :D Co do Seifera się zgodzę.
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Nika

Post autor: Nika »

Z ankiety najlepszą postacią jest Cloud :!: :wink: :razz: :smile: :) :grin: :D :648:
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Nika może jakieś argumenty?? :roll:

EDIT by GoGo:
a) Eiko to modowie i admini są tu od pouczania.
b) Napisz cos wiecej jak "Nika może jakieś argumenty??"
c) Wiem, ze chcesz dobrze.
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Ja powiem o postaci, którą dziś kompletnie znienawidziłem. Mianowicie Rinoę. Ona jest po prostu denna. Taka ach... Jak ja żałuję, że nie ma Tify, Garnet, etc. Rinoa taka rozpieszczona że szkoda gadać... I te ciąganie na musa Squalla.
Niemniej jednak na drugim biegunie uklasowałą się Quistis. Ona jest poprostu świetna... Szkoda, że nikt jej nie chce :( Chociażby taki Zell :P

[ Dodano: Nie 15 Maj, 2005 ]
Eiko pisze: a) Eiko to modowie i admini są tu od pouczania.
Chwała Bogu. Wiecie, ile ostrzeżeń możecie rozdać?
Eiko pisze:b) Napisz cos wiecej jak "Nika może jakieś argumenty??"
c) Wiem, ze chcesz dobrze.
Tak.
glamorous vamp
Cruz

Post autor: Cruz »

Hmm.... bez wątpienia najlepszą postacią jest CLoud :? Uwazam ze jest to najlepiej rozbudowana postac w całej sadze Final Fantasy. Extra postać :twisted:
Zjadacz

Post autor: Zjadacz »

Ocenmy moze cala osemke i siodemke: Cloud - spox,ujdzie, Barret - frajer ze spluwa zamiast lap (ciekawe jak zmienia guny), Tifa - :razz: , Red XIII - spoko pluszak, a to jego opanowanie, Cid - wypas, ma jezyk podobny do mojego, Yuffie - mala, tepa kleptomanka, Cait Sith - zdradziecki cwel, takich powinni wieszac, Aeris - przeslodzona, moglaby wystepowac w wieczorynkach, Vincent - spoko gosc, a ten tajemniczy klimat jest miodzio (sam lyknelem ze jest wampirem), Squall - debil z problemami, Zell - super luzak o bardzo malym rozumku, Selphie - ueee, Rinoa - ujdzie, Irvine - jego zachowanie mnie rozbraja :D , Laguna - spox, Kiros - najfajniejszy transwestyta jakiego znam, Ward - fajny, Edea - iiii tam, Quistis - babka z problemami. Ogolnie najlesze sa squady Cid,Tifa,Vincent oraz Irvine,Zell i kiros. Koniec kropka. :twisted:
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Zjadacz pisze:Cid - wypas, ma jezyk podobny do mojego,
No to jest co pozazdrościć ;]
Zjadacz pisze:Yuffie - mala, tepa kleptomanka
XD Nieźle :]

Ja tylko od siebie dodam, że nienawidzę Laguny, Warda i Kirosa. Nie pasują, są nudni, gagi Laguny to zgniły bigos odgrzewany n-razy. Potem Laguna trochę poważnieje- dla mnie za późno. Twórcy pewno chcieli dać przeciwieństwo Squalla... Przedobrzyli. Szkoda. Co do Warda i Kirosa- nie lubię ich, bo właściwie są tak jakby od wszystkich wydarzeń odizolowani. Coś niby powiedzą, zganią Lagunę etc., ale to i tak nie robi nic więcej, jak tylko jeszcze bardziej pogrąża Lagunę. Do tego jego udziwniona bezradność w stos. międzyludzkich, jakieś śmieszne odruchy... Bosh... Już Selphie jest lepsza od niego...

Ps. Dreamy w ogóle są nudne :] A szczególnie Drugi Epizod, jak nasi bohaterowie na końcu zeskakują z klifu. Takie śmieszne że mało nie płakałem.
glamorous vamp
White SeeD

Post autor: White SeeD »

Zjadacz pisze:Cid - wypas, ma jezyk podobny do mojego
Też mówisz dziwnymi znaczkami typu %&$# i @? ;)
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”