Final Fantasy Art&Fanart

Tutaj piszemy o rzeczach ogólnie związanych z Final Fantasy.

Moderator: Moderatorzy

Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

Lucrecia pisze:Tu razem z Garnet.
A to jest ładne^^

Lucrecia pisze:Przepiękni Freya i Fratley -- jeśli ktoś lubi szczurki, of course. ^^
Za szczurkami nie przepadam, ale podoba mi się :)
Awatar użytkownika
Vaan
Cactuar
Cactuar

Post autor: Vaan »

Erelen_Galakar pisze:wszyscy dają a ja nic
A i dobra coś z cyklu "kaleczniaka artowego", też se wrzucę ;) proszę bardzo Rikku z painta mojej roboty: :D

Obrazek

He he drugie podejście :D
Ostatnio zmieniony sob 07 maja, 2005 23:43 przez Vaan, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Całkiem, całkiem. Może to nie dzieło sztuki, ale widywałam gorsze rysowane odręcznie.
Awatar użytkownika
Vaan
Cactuar
Cactuar

Go-Go-Yubari pisze:Całkiem, całkiem.
Ta :shock: a czego ty się spodziewasz w godzinę :x pozatym to tylko paint :? uboga zabawka dla kalekich, a babrać się w rozmaitszych programach by robić cieniowanie itp. bajery, to nie dla mnie. He patrząc na twojego Avata Yubari przypomniałem sobie o czym zapomniałem, o tym połysku na włosach :D

[glow=red]<edit>[/glow] 8 maj 05
No i jak teraz :?: trochę cienia zmiana kolorków i dodałem połysk na włosach, noooo i oczywiście jpegowe formatowanie które rozmywa zdeka kanciastość :D teraz mogę powiedzieć że jest "...Całkiem, całkiem..." a przynajmniej dużo lepsza :)
Awatar użytkownika
Ireth
Malboro
Malboro

Post autor: Ireth »

Fajne Vaan ...ja sie nie biore za painta ...rysuję ( rysowałam) zawsze na kartce ...nie potrafie sie bawić obróbką komputerowoą ..tak jak nie potrafie pisać na kompie ..woel odręcznie ...

...Rikku całkiem całkiem :wink:
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
White SeeD

Post autor: White SeeD »

Podziwiam ludzi którzy mają cierpliwość do painta. Jak tylko pomyślę o tym mozolnym trzymaniu LPM i przesuwaniu myszki regularnie o 1/2 milimetra... brr, aż ciarki przechodzą.

Vaan, dla mnie bomba, nie sądziłem że w Paincie da się nałożyć cieniowanie ^^
Awatar użytkownika
Vaan
Cactuar
Cactuar

White SeeD pisze:nie sądziłem że w Paincie da się nałożyć cieniowanie
spójż np. na jej lewą ręke są 3 odcienie koloru skóry, od co całe cieniowanie :D
White SeeD

Post autor: White SeeD »

Czyli bawiłeś się kolorami niestandardowymi... brr

W każdym razie jest słodziutka- najładniejszy obrazek w Paincie ever ^^
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Vaan pisze:Ta a czego ty się spodziewasz w godzinę pozatym to tylko paint
Vaan mogłam wprost napisać, ze mi się nie podoba. Przyjmuj słowa krytyki, miałam na kolana paść? -_- Widać, ze się napracowałeś, ale jej oczy wyjątkowo mi nie pasują.

Heh też wolę na kartce, ale muszę czekać na skaner, żeby czym się tu "pochwalić". :?

[ Dodano: 05-05-08, 11:22 ]
Khem. Nie zwracać uwagi na angielski, bo byłam ciut...hmmm....no nevermind ;)
http://www.deviantart.com/view/15299391/
Awatar użytkownika
Vaan
Cactuar
Cactuar

Go-Go-Yubari pisze:Przyjmuj słowa krytyki
Ale po co? , jak bym się tym przejmował że ktoś powie że nie jest idealny :roll: mi taki wyszedł i tyle. Pozatym to dopiero mój trzeci rysunek w paintcie, więc nawet jestem z siebie dumny :D
Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

Panie Vaan, pierwszego podejścia nie widziałam, ale to drugie jest naprawdę ładne :)

Vaan pisze:Pozatym to dopiero mój trzeci rysunek w paintcie, więc nawet jestem z siebie dumny
No i tak trzymaj :)
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Widzę, Go-Go, że przy dzieleniu się linkami stawiasz na różnorodność (...bo na piękno danej pracy to raczej nie bardzo. :twisted:) Btw, nie lubię odtwórczych fanartów (przerysowywania ze screenów i oficjalnych fotek), szczególnie tych wykonanych ołówkiem. :roll:

Choć nie, w sumie kilka (sztuk dwa?) obrazków nawet mi się podobało -- zwłaszcza Red. ^^ I jeden taki Tidus. >.<
Go-Go pisze:Dla Luci....to miał chyba być Seymour -_-'
Oh, f*cking hell......... -_- To bolało.
Vaan pisze:Rikku z painta mojej roboty
Niezłe. Widziałam też starszą wersję, była w porządku. Oddaje całokształ Rikku, oczy są nawet fajne. I to odręczne cieniowanie. Heh. :)
Jak na painta, godzinę rysowania i trzeci obrazek to w ogóle rewelacja. Ale w porównaniu z profesjonalistami i Photoshopem, hm... jak by Ci to powiedzieć... ;)
Vaan pisze:
Go-Go pisze:Przyjmuj słowa krytyki
Ale po co? , jak bym się tym przejmował że ktoś powie że nie jest idealny mi taki wyszedł i tyle. Pozatym to dopiero mój trzeci rysunek w paintcie, więc nawet jestem z siebie dumny
Go-Go napisała 'przyjmuj', nie 'przejmuj' się. Zasadnicza różnica.
Errr... I fail to the the point? :wink:
Awatar użytkownika
Vaan
Cactuar
Cactuar

Lucrecia pisze:'przyjmuj', nie 'przejmuj' się. Zasadnicza różnica.
Lusiu rozpiszę ci to jak dla przedszkolaka:

"...Ale po co mam "przyjmować" słowa krytyki, jak bym się tym "przejmował" że ktoś powie że nie jest idealny..."

W jednym krótkim A po co? odpowiedz na Yubarowe "Przyjmuj słowa krytyki" reszta jest już swoją drogą, tak odemnie. Dziękuję za uwagę panie i panowie :D
Lucrecia pisze:Photoshopem, hm... jak by Ci to powiedzieć...
Vaan pisze:a babrać się w rozmaitszych programach by robić cieniowanie itp. bajery, to nie dla mnie
Ja to wiem, ale robię coś co nie wymaga używania tych programów, to tak jak robią ludzie hip-hop na programie , gdzie wstawiasz klocki (sample) i masz beat i muzę... nie rozumiesz :?:
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

[pissed mode on]
Vaan pisze:Lusiu rozpiszę ci to jak dla przedszkolaka:
Jejku jej, jakiś Ty miły. Wielkie Bóg zapłać, Rodzina Radia Maryja Cię pozdrawia.
Vaan pisze:W jednym krótkim A po co? odpowiedz na Yubarowe "Przyjmuj słowa krytyki" reszta jest już swoją drogą, tak odemnie.
Nie lubię takich, co to najpierw wystawiają swoje prace (ani chybi po to, żeby się pochwalić), a potem, jak ktoś napisze, że 'no, nie bardzo...', natychmiast leją na krytykę.
Vanusiu, przypomnę Ci jeszcze, że jak tylko Go-Go napisała 'całkiem-całkiem' (co jest pozytywnym komentarzem, btw), zacząłeś się lekko unosić.
Go-Go pisze:Całkiem, całkiem.
Vaan pisze:Ta :shock: a czego ty się spodziewasz w godzinę :x
Ok, lecimy dalej.
Lucrecia pisze:Photoshopem, hm... jak by Ci to powiedzieć...
Vaan pisze:a babrać się w rozmaitszych programach by robić cieniowanie itp. bajery, to nie dla mnie
Wyobraź sobie, że zauważyłam ten drugi cytat jeszcze przed napisaniem poprzedniego posta. Rozumiem, że nie chce Ci się bawić Photoshopem. Ale ja wolę jednak tych artystów, którzy mają tę odrobinę zacięcia.
Vaan pisze:nie rozumiesz?
Nie rozumiem, czemu się mnie czepiasz, skoro napisałam, że Twój arcik to rewelacja -- jak na Painta, oczywiście.

[pisssed mode off]

A teraz love & peace, everybody. I nie nazywać mnie Lusią, bo zareaguję tak, jak powyżej.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólnie Final Fantasy”