A to jest ładne^^Lucrecia pisze:Tu razem z Garnet.
Za szczurkami nie przepadam, ale podoba mi sięLucrecia pisze:Przepiękni Freya i Fratley -- jeśli ktoś lubi szczurki, of course. ^^

Moderator: Moderatorzy
A i dobra coś z cyklu "kaleczniaka artowego", też se wrzucęErelen_Galakar pisze:wszyscy dają a ja nic
TaGo-Go-Yubari pisze:Całkiem, całkiem.
Vaan mogłam wprost napisać, ze mi się nie podoba. Przyjmuj słowa krytyki, miałam na kolana paść? -_- Widać, ze się napracowałeś, ale jej oczy wyjątkowo mi nie pasują.Vaan pisze:Ta a czego ty się spodziewasz w godzinę pozatym to tylko paint
Oh, f*cking hell......... -_- To bolało.Go-Go pisze:Dla Luci....to miał chyba być Seymour -_-'
Niezłe. Widziałam też starszą wersję, była w porządku. Oddaje całokształ Rikku, oczy są nawet fajne. I to odręczne cieniowanie. Heh.Vaan pisze:Rikku z painta mojej roboty
Go-Go napisała 'przyjmuj', nie 'przejmuj' się. Zasadnicza różnica.Vaan pisze:Ale po co? , jak bym się tym przejmował że ktoś powie że nie jest idealny mi taki wyszedł i tyle. Pozatym to dopiero mój trzeci rysunek w paintcie, więc nawet jestem z siebie dumnyGo-Go pisze:Przyjmuj słowa krytyki
Errr... I fail to the the point?Go-Go pisze:http://www.deviantart.com/view/15299391/
Lusiu rozpiszę ci to jak dla przedszkolaka:Lucrecia pisze:'przyjmuj', nie 'przejmuj' się. Zasadnicza różnica.
Lucrecia pisze:Photoshopem, hm... jak by Ci to powiedzieć...
Ja to wiem, ale robię coś co nie wymaga używania tych programów, to tak jak robią ludzie hip-hop na programie , gdzie wstawiasz klocki (sample) i masz beat i muzę... nie rozumieszVaan pisze:a babrać się w rozmaitszych programach by robić cieniowanie itp. bajery, to nie dla mnie
Jejku jej, jakiś Ty miły. Wielkie Bóg zapłać, Rodzina Radia Maryja Cię pozdrawia.Vaan pisze:Lusiu rozpiszę ci to jak dla przedszkolaka:
Nie lubię takich, co to najpierw wystawiają swoje prace (ani chybi po to, żeby się pochwalić), a potem, jak ktoś napisze, że 'no, nie bardzo...', natychmiast leją na krytykę.Vaan pisze:W jednym krótkim A po co? odpowiedz na Yubarowe "Przyjmuj słowa krytyki" reszta jest już swoją drogą, tak odemnie.
Go-Go pisze:Całkiem, całkiem.
Ok, lecimy dalej.Vaan pisze:Taa czego ty się spodziewasz w godzinę
Lucrecia pisze:Photoshopem, hm... jak by Ci to powiedzieć...
Wyobraź sobie, że zauważyłam ten drugi cytat jeszcze przed napisaniem poprzedniego posta. Rozumiem, że nie chce Ci się bawić Photoshopem. Ale ja wolę jednak tych artystów, którzy mają tę odrobinę zacięcia.Vaan pisze:a babrać się w rozmaitszych programach by robić cieniowanie itp. bajery, to nie dla mnie
Nie rozumiem, czemu się mnie czepiasz, skoro napisałam, że Twój arcik to rewelacja -- jak na Painta, oczywiście.Vaan pisze:nie rozumiesz?