Tekken

Zręcznościówki, strzelanki, RTSy, RGPi ; tzw. blockbustery i te mniej znane dla koneserów.

Moderator: Moderatorzy

Ulubiona część?

1
0
Brak głosów
2
3
2%
3
64
44%
Tag
16
11%
4
10
7%
5
54
37%

Liczba głosów: 147

Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

http://www.tekkenzaibatsu.com/tekken5/_secrets.php

Proszę cię bardzo, link nastawiony na sekrety.
Full serwis 8)
A co do kabelka- nie martw się, u mnie zawsze wszysctko cacy chodzi 8) Gierka będzie chodzić jak ta lala :D
PRZYJEŻDŻAJ!! ;)

P.S. albo chociaż sprawdź dla mnie, kto do jasnej anielki, wykonuje opening!!
P.S.2 Tak jak prosiłeś w SB : http://www.tekkenzaibatsu.com/tekken5/_custom.php
Tutaj masz customizacje postaci i możesz sprawdzić ich wygląd.

............................
zagadka- wejdźcie na oficjalną stronę T5 i znajdźcie maluśki błąd, który tylko ja mogłam zauważyć :)

............................
Jeszcze tylko kilka godzin i pogram w SWOJEGO T5 :D dzisiaj odbiór, yyyyyaaaaaayyyy!! :D
DiEs

Post autor: DiEs »

w 3 czesc nagralem sie wiele :) pamietam dobrze nieprzespane nocki z kumplami jak ostro gralismy w ta gre :) ahh.. to byly czasy :roll:
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

DiEs pisze:pamietam dobrze nieprzespane nocki z kumplami jak ostro gralismy w ta gre
:lol: Ja z Tekkenem takich dużych przygód nie miałem, ale zawsze zapamiętam sylwek z Fightingiem i Kung Fu na Pegezusa... :wink:
glamorous vamp
Lady Luck

MAM TEKKENA PIĄTKĘ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ta gra jest po prostu cudowna... :D
Co prawda Jinpachi to jedno z większych przegięć w historii nawalanek, a Xiaoyu przebija momentami nawet Rikku z X-2 (taaaak, da się...), ale poza tym...
O MAMUSIU!!

............
BiZ, sorki, `u` jest obok `i` na klawiaturce i jakoś tak.. :wink:
Ostatnio zmieniony ndz 01 maja, 2005 11:58 przez Lady Luck, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Lady Luck pisze:przebuja
?
glamorous vamp
DiEs

Post autor: DiEs »

co do tekkena to pamietam jeszcze jak gralem z kumplami te nocki to kazdy usypial kolo 3-4 nad ranem i pamietam rowniez jednego kumpla (maniaka tekkena) to obojetnie kto sie obudzil o ktorej godzinie to widzial ze on gra :D gral w tekkena z jakies 12h bez przerwy :D
brain_dead

Post autor: brain_dead »

DiEs pisze:co do tekkena to pamietam jeszcze jak gralem z kumplami te nocki to kazdy usypial kolo 3-4 nad ranem i pamietam rowniez jednego kumpla (maniaka tekkena) to obojetnie kto sie obudzil o ktorej godzinie to widzial ze on gra :D gral w tekkena z jakies 12h bez przerwy :D
Ech ten niezdrowy hardcore!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:
Lady Luck

brain_dead pisze:Ech ten niezdrowy hardcore!!!!!!!!!!!!!!!
Taa...
Wczoraj...znaczy dzisiaj już właściwie.. to do czwartej rano siedziałam... :roll:

Devil Within to jeden z lepszych pomysłów, które Namoco po prostu schrzaniło... Jakbym chciała poskakać po platwormach, powalczyć z ufopodobnymi koleżkami i jakimiś udziwnianymi bossami, to pograłabym sobie w Jak3 albo Crasha... :?
Ja tego drugi raz chyba nie będę przechodzić..grr!! :evil:
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

Przeszłaś pierwszy raz? Omg.. mnie się nie udało -_-"
Jak tak gram to... Jinpachi nie jest taki trudny... Najtrudniejsza jest dla mnie Nina. Fireballa Jinpachiego łatwo ominąć. Reszta to bloki i ataki (Jinpachi jest strasznie wolny :D)
Gamertag: Szalony Szkot
Patryk

Post autor: Patryk »

Najlepiej mi się grało w trzecią część Tekkena. A oto Top 10 moich ulubionych postaci:
1. Julia
2. Nina
3. Jin
4. Anna
5. Michelle
6. King
7. Paul
8. Jun
9. Eddy
10. Christie

Oczywiście chodzi mi o postacie z wszystkich części Tekkena (Tekken 1 - Tekken 5).
Lady Luck

Thompson pisze:Przeszłaś pierwszy raz? Omg.. mnie się nie udało -_-"
Przeszłam, ale ile mnie to nerwów kosztowało... grrr!!
Nawet żadnych przerywników nie ma O_o Tylko plansze z napisami... -_-`
Może w wersji Euro to dopracują...? :?
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

A po co? ^^
Właśnie z towarzyszem Lezbą odblokowałem Devil Jina... 200 VS Battle.. hehe.. ale i tak Feng jest najlepszy :)
Gamertag: Szalony Szkot
Lady Luck

Thompson pisze:A po co? ^^
Żeby ładniej było :P (więcej Jina :D)

Thompson pisze:odblokowałem Devil Jina
Gra się nim 100 razy lepiej, niż Jinem. Kochane, stare ciosy z T3 i TTT^^
Thompson pisze:ale i tak Feng jest najlepszy
Dobry jest, muszę przyznać :)
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Bonifacy_i_zdun pisze:Eddie- szybkie zwroty, możliwość szybkiej kontry, efektowność i też efektywność.
Jedna z dwóch moich ulubionych postaci.Jak to mój kolega kiedyś za czasów szaraczka określił : "Ten Eddie jest dziwny,jego nie można trafić!Jest raz na górze a raz na dole."Dzięki tej "kapoerze" płynnie i z gracją można było zniszczyć rywala.Druga postać to King.Miał niezłe kombo,wystarczyło złapać przeciwnika,wykonać kombinację i po walce(podobne łamania miała Nina i ktoś jeszcze).
ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne gatunki gier”