Manga & Anime
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit
No normalnie straszne. Pochlastać się to mało. I co teraz zrobisz biedaku? -_- Sorry, ale musiałam.Erelen_Galakar pisze:(ale nie było Hikarku, Umiśki i Sakurci)
Dziwne. Z moich źródeł (mieszkania w stolicy, znajomych) wynika, ze jest tylko komikslandia, a tam są ogólnie komiksy w tym mangi.Erelen_Galakar pisze:Wiem, że były anime: gravitation i 3x3 Eyes, i jakieś figurki
Yuki! Yuki! Yuki!Erelen_Galakar pisze:gravitation
Dobre anime.Erelen_Galakar pisze:3x3 Eyes
Hmmmm... ja tam bardzo blisko tego jestem codziennie i nawet nie wiedziałem, że coś takiego istnieje ^^ Dzisiaj przez przypadek moja siorka na to trafiła, i pytała się mnie, czy mi kupić Gravitation (ciekawe jak zareagował sprzedawca na okrzyki, że nie jestem gejem i nie chcę takich anime :D). Ja tam żałuję, że kończy się już KKJ, ale zaczyna mnie ostro denerwować Alita, to już się robi nudne i przewidywalne. Ciekawe za ile koniec serii
[ Dodano: Czw 28 Kwi, 2005 ]
Ech i już wiemy co to za nowości. W maju ukaże się Tokyo Mew Mew, a w czerwcu Heat.

[ Dodano: Czw 28 Kwi, 2005 ]
Ech i już wiemy co to za nowości. W maju ukaże się Tokyo Mew Mew, a w czerwcu Heat.
- The Sorrow
- Kupo!
Ohayo! Czy ktoś z was oglądał "Appleseed"? Chciałbym wiedziec czy wam to anime tez wydawało sie głupie, nędzne i żałosne. Oczywiście wykonanie ekstra ale cała reszta w tym postac main heroine - ofak ileż można.
...Battle brings death, death brings the sorrow.
The living... May not hear them... ther voices... Fall upon daef ears.
But make no mistake... Dead are not silent.....
The living... May not hear them... ther voices... Fall upon daef ears.
But make no mistake... Dead are not silent.....
Taaaa... gratulujemy panu gustu.Sephiroth Nova pisze:heh...nie wiem czy ktoś wspominał o tym anime i o tej mandze...
dla mnie najlepsze anime i najlepsza manga to Full Mtal Alchemist
Prosimy o staranniejszą pisownię i nieprofanowanie tytułu serii.

Bo tak.Erelen pisze:A może podasz powody dlaczego My tutaj lubimy ciekawą argumentację... zjechać

Proszę, możesz zacząć zjeżdżać. :D No, a tak serio, powtórzę jeszcze raz: FMA to świetna pozycja. Gdzieś już się rozpisywałam nad powodami. ^^
Ech, Komikslandia... wstyd przyznać, ale nigdy tam jeszcze nie byłam. Jakoś nie po drodze.

Btw, mangi kupuję najczęściej w jednym z dwóch małych sklepików pod dworcem - jeden nazywa się chyba ABC (róg A. Jerozolimskich i E. Plater), nazwy drugiego nie pamiętam (o ile taka w ogóle istnieje.) Bardzo mili sprzedawcy. ^^ Zaglądacie tam czasem?
Filmu Apleesed nie oglądałem, ale manga jest wprost genialna, poziomem (moim zdaniem) przewyższająca Gitsa. Luci, tyle się naczytałem twojej argumentacji w różnych postach o FMA, że tutaj twoje: "Bo tak." odczytuję jako podtrzymanie wcześniejszych argumentacji

Bez przesadyLuci pisze:Prosimy o staranniejszą pisownię i nieprofanowanie tytułu serii.

- Go Go Yubari
- Ifrit
Erelen pisałam o tym kilka stron temu -_- Nawet komentowałeś. Lecz sklerozę.Ech i już wiemy co to za nowości. W maju ukaże się Tokyo Mew Mew, a w czerwcu Heat.
9 tom jest ostatnim. Ja Alitę skończyłam na 4tym tomie, miałam dość.Erelen_Galakar pisze:denerwować Alita, to już się robi nudne i przewidywalne. Ciekawe za ile koniec serii
Prawie każdy wspominał.Sephiroth Nova pisze:heh...nie wiem czy ktoś wspominał o tym anime i o tej mandze...
Metal. Zapewne w świecie m i a się bardzo nie orientujesz, bo choć to dobry tytuł, to za najlepszy bym go nie uznała. A m i a interesuję się od 11 lat, więc...Sephiroth Nova pisze:dla mnie najlepsze anime i najlepsza manga to Full Mtal Alchemist
Ja tam nie bywam, nie trawię centrum. Pozatym RybekLucrecia pisze:Ech, Komikslandia... wstyd przyznać, ale nigdy tam jeszcze nie byłam. Jakoś nie po drodze. No, ale skoro mówicie, że figurki i inne bajery...

Komikslandia ma też stronę internetową i prowadzi sprzedaż wysyłkową nie tylko mang. O.
- Go Go Yubari
- Ifrit
Wiesz, myślę, że poprostu więcej widziałam ;)Ale skoro tak to interpretujeszKoki pisze:WIĘC NA KOLANA GÓWNIARZU BO JESTEM STARSZA OD CIEBIE I WIEM WIĘCEJ!!!

Ja bym chciała, żeby wydano u nas Kodomo no Omocha. Myślę, że ta seria z racji tego, iż opowiada o dzieciakach ok.12-13letnich zyskałaby sobie wielu fanów. Poza tym jest to komedia z kroplą romasu, a Akita rlz ^_^
- Go Go Yubari
- Ifrit