Final Fantasy XII
Moderator: Moderatorzy
Wogóle w FF12 mają być tylko cztery summony. A są to: Ultima (Podobna do Shivy, ale to nie jest ona.), Ifrit (Przynajmniej jeden ze znajomych summonów), Velius (Nie wiem co to jest. Dziwnie wygląda.) i Adrammelech (Podobny trochę do Bahamuta.) Szkoda, że tylko cztery. Jakoś nie za bardzo mi się zaczyna podobać Final Fantasy XII.
- Go Go Yubari
- Ifrit
"W ogóle" - piszemy oddzielnie. 4? Ale porażka, bez jajPatryk pisze:Wogóle w FF12 mają być tylko cztery summony

Tja. Ashe, gdyby jej zabrać pasek, byłaby bez spódniczki, Vaan z gołą klatą (łysą), pomijając jego namiastke kamizelki i twarz prawiczka. Ten koleś od Fran to pedał. Nie dość, ze ma kolczyki, to jeszcze kolorowe pierścionki i bransoletki. -_-' Ta mała przypomina Selphie, a Fran (mimo, że zapowiada się na fajna postać) to chodzi półnaga. Na stronie od Patryka, można zobaczyć jej znajome. Stringi=sznureczki.Patryk pisze:Jakoś nie za bardzo mi się zaczyna podobać Final Fantasy XII.

Fran się prezentuje bałdzo fajnie
Vaana i Ashe nie skomentuję -_-
A trailerki zapowiadają się ciekawie pod względem graficznym, jestem ciekawa jką muzę nam zaserwują ...
..szkoda,że chcą okroić summony ....i ma jescze nie być wątku miłosnego T_T jak to?? <krzyczy nastolatka spragniona telenowel> :D

Vaana i Ashe nie skomentuję -_-
A trailerki zapowiadają się ciekawie pod względem graficznym, jestem ciekawa jką muzę nam zaserwują ...
..szkoda,że chcą okroić summony ....i ma jescze nie być wątku miłosnego T_T jak to?? <krzyczy nastolatka spragniona telenowel> :D
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)