Manga & Anime
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit
Idźcie z tym na czat lub PW. -_-'
Haibane Renmei. Chyba o tym wspominałam, ale aż żal nie napisać czegos więcej. Spokojna fabuła i długie ujecia, a dodatkowo stonowane kolory i piękna muzyka. Boskie anime. W pewnym momencie można się nawet wzruszyć (ah, ta kobieca natura
). Szkoda, że cała seria liczy sobie tylko trzynaście odcinków.

Haibane Renmei. Chyba o tym wspominałam, ale aż żal nie napisać czegos więcej. Spokojna fabuła i długie ujecia, a dodatkowo stonowane kolory i piękna muzyka. Boskie anime. W pewnym momencie można się nawet wzruszyć (ah, ta kobieca natura

Czemu? Przecież to jest dział o M&A i chodzi o to by się pytać, dawać odpowiedzi oraz opowiadać co to ostatnio się fajnego widziało
I tak chodzi o te zapiski na plecach i tak w polskim tomie
Poza tym nie mogę się jakoś zmusić by obejrzeć do końca serię Romance w Sailor Moon (zachowanie Bunny mnie dobija ^^).

- Go Go Yubari
- Ifrit
Usagi sux. Cały czas mnie gnębi mysl, ze student medycyny, w dodatku przystojny musi byc z tym...bachorem. Ja rozumiem, ze "przeznaczenie", ale wszystko ma swoje granice. Czemu nie Michiru? (moja ulubiona sailorka). Inteligentna, piękna i utalentowana. Pomine fakt, że jest les. No, ale jak sobie gdybamy, to założę, że nie jest. Jak nie Michiru, to Ami. Też ładna i inteligentna. Usagi ma kryształ i wszystkie rozumy zjadła. (Poza swoim, bo go nigdy nie miała. Heh.)Erelen_Galakar pisze:zachowanie Bunny mnie dobija ^^).
Najlepsza to Haruka
Ale ona les. Na drugim miejscu Michiru, też les
Na trzecim Ami też les
Ups... chyba się zapędziłem :D Ale co by nie mówić, Haruka i Michiru do siebie pasuję (no i są przeciwieństwem dwóch pedałków z części pierwszej. Jak jeszcze tego z białymi włosami lubiłem to tego blondyna nie mogłem ścierpieć :D).

- Go Go Yubari
- Ifrit
- Go Go Yubari
- Ifrit
Więcej niż tych na +. Ale nie wspominam o tych, których nie lubię, bo i po co?Koki pisze:Czy jest jakieś anime które ci się *nie* podobało?

Mam wymieniać Pokemony, Digimony, Naruta, Hamtaro, Mikany, Transformersy, judżiohy i ahy etc.? -_-'
No dobra skoro mam mówić co mi się nie podoba. Hmmm....tadam tadam. Hellsing. Ani jakieś szczególnie ambitne, ani śmieszne. Pomysł niby oryginalny, ale jakis taki nie tego. O.
- Go Go Yubari
- Ifrit
Bo lubię pisać o czymś co lubię i mnie interesuje.Koki pisze:Więc nie wspominaj o tych które ci się podobają, bo i po co?
Odmieniłam specjalnie, aby pokazać moją obojętność dla tej serii. Podobnie jak napisałam: "judżiohy", a nie Yu-Gi-Oh. Heh.Izrail pisze:Nie odmienia się. Nie ma "Naruta", tylko Naruto
- Go Go Yubari
- Ifrit
- Go Go Yubari
- Ifrit