< obecnie przsluchuje sobie nowa plytke Tristanii...nawet...nawet>
Gotyk & Metal
Moderator: Moderatorzy
-
Gildor Laavel
- Kairi-chan
- Cactuar

-
Orion
W nowym mystic art jest parę ciekawych artykułów.A na okładce dali reklamę nowej płyty i koncertów lacrimosy w polsce(komercja
).Pozatym rowalił mnie ostatnio wywiad z Nergalem(mam manię Behemotha :] ):
Q:Zaryzykujesz kiedyś czysty śpiew?
Nergal:Nieeeeeeee.Próbowałem już i nie wychodziło mi najlepiej.Jestem od darcia mordy i na pewno tak już zostanie.Ha,ha....
Rotfl
Q:Zaryzykujesz kiedyś czysty śpiew?
Nergal:Nieeeeeeee.Próbowałem już i nie wychodziło mi najlepiej.Jestem od darcia mordy i na pewno tak już zostanie.Ha,ha....
Rotfl
komercja ale jak juz to w swoim kregu...jasne tzreba przyznac ze jesli chodiz o zespoly gotycki < ee.. jakby co nie mam tu zadnego wt na mysli> to lacri jets najbardziej znana,kiedys byl tez ich plakat w jakiejs tam gazecieOrion pisze:A na okładce dali reklamę nowej płyty i koncertów lacrimosy w polsce(komercja ).
lacri jest tak jakby ramowka obowiazkowa gotyku dlatego sa tacy znani i ich plyty mozna latwo dostac < ehmm..dobra na polskich polkach roznie to bywa..>
< ech i ci w bydzi beda sie mielie lepiej w filharmonii,a w kraku beda sie tloczyc w klubie
zreszta teraz kiedys jechalam w autobusie i jakies dziewki zaczely gadac na temat lacri jak zobaczyly moj ekran na plecaku,a przy tym nei byly jakos charakterytycznie ubrane,co mzoe swiadczyc ze zespol bylo nei bylo jest znany :]
< na szcescie zespol na pewno by sie nie sparwdzil na stacji viva:]>
zreszta koemrcja to znaczy robienie cos pod publike,dla mas..a nei wiem czy muzyka lacri jest tal latwo pzyswajalna...sama wiem z wlasnego doswiadczenia ze nie 'pokochalam' jej a pierwszym przesluchaniem
swoja droga osttanio w dobrej muzyce byl poruszany temat Rammsteina..fanom polecam Laibach,zepsol przez wielu uwazany za prekursora i ze R+ wzorowal sie na nich
[ Dodano: Sro 27 Kwi, 2005 01:10 ]
na www.lacrimosa.de mozna juz przesluchac sampli z nowej plytki ^_^
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
-
Viader
14 maja na polach mokotowskich w warszawie zagra Paradise Lost. Wstęp wolny. więcej informacji http://www.independent.pl/koncerty/zapo ... selost.php
-
Orion
Nie no,to był żart.Jak dla mnie(chociaż się nie znam,więc mnie bijcie jak nie mam racji)to takie zespoły jak wspomniana Lacrimosa to jeszcze jednak trochę underground(przynajmniej w polsce).Może poprostu w moim otoczeniu mało ludzi tego słucha(ba!z "gotyku" znają tylko nightwishGarnet pisze:komercja ale jak juz to w swoim kregu...jasne tzreba przyznac ze jesli chodiz o zespoly gotycki < ee.. jakby co nie mam tu zadnego wt na mysli> to lacri jets najbardziej znana,kiedys byl tez ich plakat w jakiejs tam gazecie
Chociaż fakt,że już dużo ludzi kojarzy takie kapele,chociażby z nazwy.
..i wlasciwie to tylko z nazwy...bo ich muzyka mozna przyznac jest trudna w odbiorze,tez nie 'zakochalam' sie w niej od pierwszego osluchania
lacri jest swego rodzaju podstawa gotyku dlatego sa troche bardziej 'wychyleni' niz inne zespoly
< w swoim kregu>
ja sie zastanawiam jak oni mogli nagrac taka klape jak forever after i na vive to puszcac
lacri jest swego rodzaju podstawa gotyku dlatego sa troche bardziej 'wychyleni' niz inne zespoly
wolnykanzer pisze:14 maja na polach mokotowskich w warszawie zagra Paradise Lost. Wstęp wolny. więcej informacji
ja sie zastanawiam jak oni mogli nagrac taka klape jak forever after i na vive to puszcac
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
-
Orion