In my restless dreams I see that town <SILENT HILL>
Moderator: Moderatorzy
myślałem o tym :]Garnet pisze:a moze bys tak zagral od poczatku z mapa? :]
A tak a pro po... może wiecie gdzie można znaleść mapę regionu z latarnią... o ile taka mapka istnieje bo wiecie że jakoś tak nie chce się do kompa patrzeć :D
[ Dodano: Nie 17 Kwi, 2005 ]
... i żaden hard mnie nie powstrzyma :]Garnet pisze:..trening czyni mistrza
... przynajmniej jeśli chodzi o brak mapy

glamorous vamp
mapę Resort Area znajdziesz na tablicy ogłoszeniowej, zaraz po wyjściu z pierwszych kanałów (tablica znajduje się przy ulicy)
ale musisł byś zagrać od tego momentu na nowo, bo po tym jak przekroczysz most na ulica Sandforda i rzeczywistość zmienia się w upiorną alternatywę nie masz możliwości powrotu do tego miejsca
ale musisł byś zagrać od tego momentu na nowo, bo po tym jak przekroczysz most na ulica Sandforda i rzeczywistość zmienia się w upiorną alternatywę nie masz możliwości powrotu do tego miejsca
Tego akurat można się było domyślećHWDPIS pisze:Polega na tym że mniej będziesz miała kłopotu z rozwiązaniem zagadekpo prostu

[ Dodano: Sro 20 Kwi, 2005 ]
A więc wybiorę hard.. Przynajmniej głową ruszę, skoro walki są na easy...Garnet pisze:a dokladniej zalezy glownie od podpowiedzi jakie dostajesz na ich rozwiazanie < easy latwiej sie domyslec,normal-sredni poziom,hard-^_^>
Jak sama to rozwiązałaś to nie wiem...Garnet pisze: heh ja dalej pamietam jak w SH1 stalam bardzo dlugggo przy zagadce z fortepianem
Swoją drogą mój brat jest typem takiego małomyślącego człeko i wciąż wciskał klawisze aż mu się dobra kombinacja ułożyła :D

glamorous vamp
- The Sorrow
- Kupo!
Ja radził bym Ci zaczynac od normala, zagadka z wisielcami na normalu rządzi. Czadowy wierszyk. Poza tym poczujesz klimat zagadek, a pierwsza z monetami już daje radę.
"Deadman, deadman swingin on the three,
how many deadman do you see...."
"Deadman, deadman swingin on the three,
how many deadman do you see...."
...Battle brings death, death brings the sorrow.
The living... May not hear them... ther voices... Fall upon daef ears.
But make no mistake... Dead are not silent.....
The living... May not hear them... ther voices... Fall upon daef ears.
But make no mistake... Dead are not silent.....
Nad monetami siedziałem z 40 minut żeby w końcu ułożyć i za każdym razem na kartce zapisywałem kombinacje........wyszło na to że miałem około 200 kombinacji.....i akurat ostatnia(najłatwiejsza)była rozwiązaniem..... :D jaja na całego :D
I przyjdzie śmierć na skrzydłach pieśni,
W niej owoc zbrodni już dojrzewa,
I wreszcie koniec wasz się ziści,
I wreszcie harfa nam zaśpiewa!
W niej owoc zbrodni już dojrzewa,
I wreszcie koniec wasz się ziści,
I wreszcie harfa nam zaśpiewa!