nie tylko nie to nie skazuj jej na toElektrodek pisze:Rikku+brother(rodzina ale co tam)
znowu...Elektrodek pisze:Seyomour+tobli(troche dziwne nie?)

ciekawe jak Luci na to zareaguje

Moderator: Moderatorzy
A to? Przecież to jest furry ^^ Na większości for za propagowanie takich rzeczy można dostać bana (bądź ostrzeżenie) ^^ A ja mam pomysł na taką orginalną "parkę":Elektrodek pisze:yuna+Kimahri
Mhm, uwielbiam kazirodztwo w fanfikach.Elektrodek pisze:Rikku+brother(rodzina ale co tam)
Go-Go... Yuna jest ładna, jakby nie patrzeć...Go-Go pisze:Yuna + Brother to tez rodzina. Kuzynostwo jakby nie było. OMG dzieciak z ich związku byłby pewnie z wyglądu jak shoopuf i pewnie z równie wysokim IQ.
Elektrodek pisze:Seyomour+tobli
Luci już widziała.Eiko pisze:ciekawe jak Luci na to zareaguje
...niepokojąco prawopodobne te pairingi. ^^Go-Go pisze:Auron + Edea
Zell + Rikku
Zidane + Kimahri
Aeris + Yuna
Już chyba o tym wspominałam, ale w necie aż roi się od fanfików Sephiroth/Kuja.Go-Go pisze:Seymour + Sephiroth
OMG, quit joking!Erelen pisze:A na poważnie:
Selphie+Kuja
Rikku+Squall
Brother+Paine
Napisałam dwa lata temu takiego fanfika, można poczytać, ale nie radzę.Erelen pisze:Aeris+Sephiroth
Hej, a to akurat niegłupie. :D Skoro Seymour/Lulu jakoś działa, to kto wie, może ta dwójka też by wypaliła? :DErelen pisze:Quistis+Seymur
Dorzuć jeszcze Zella. :DErelen pisze:Tidus+Chocobo (choć oni mi wyglądają raczej na rodzinę)
khem...to sie zdecyduj bo to ze np wiekoszsc podoba sie rinoa+squall..nie musi oznaczac ze jest ogolnie the bestZjadacz pisze:"De best" jest chyba związek Rinoy i Squalla, lecz ja wolę Celes i Locke.
..i dobrze..nie ma nci gorszego niz nachalny facetZjadacz pisze:Szkoda tylko że nasz złodziejaszek słabo kombinuje