jak dla mnie to była mowa o wszystkich trzech FFShimon pisze:a tu byla mowa o 9

Moderator: Moderatorzy
nie zgodzę się z tymErelen_Galakar pisze:Poza tym Rinoa jest głupia
a dla mnie to właśnie Rinoa jest lepsza szczególnie Invecible Moon i Wishing Star a poza tym to jest mój dream team i nie musisz mieć takiego samego zdania jak jaErelen_Galakar pisze:Nie zgadzam się, Rinoa jest dużo gorsza od Zella,
No coś tyEiko pisze: a poza tym to chyba masz przechlapane u hmmm... np. Luci
Nie podniecaj się tak1125 pisze:Rinoa ?! ble ... tej typiary i Irvina normalnie nie moge zniesc , jak dla mnie sa za bardzo odpychajace , co z tego ze Irvin ma kozacki limit jak jest pozerem i lamusem niecierpie ich !!!
I jak ignorant. Ciekawe, że przy X nazywasz Wakkę wieśniakiem, ale wobec jego Attack Reels nie masz absolutnie nic przeciw. Nota bene AR i IW czyni Wakkę i Rinnie odpowiednio jednymi z najsilniejszych postaci w swojej grze. To się nazywa hipokryzja, panie Erelen. Dla rozgrywki nie jest ważne, czy dana postać jest debilem, dopóki zapewnia ci nieśmiertelność, czy potęgę absolutną.Erelen_Galakar pisze:w dodatku oboje mają dziadowe limity ^^
You got that right.Erelen_Galakar pisze:Gorzej by było z Yubari bądź Sephi n
Lamusem jest ten, kto nie potrafi docenić potęgi i możliwości osób, które dano mu pod kuratelę, bez podawania nicków oczywiście.1125 pisze:jak dla mnie sa za bardzo odpychajace , co z tego ze Irvin ma kozacki limit jak jest pozerem i lamusem Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad niecierpie ich !!!
Liquid Snake vol. 2? God, save that child1125 pisze:ak to to tylko gra?! n to nie gra to POŻERACZ ŻYCIA Laughing Laughing