Tiamat to jeden z najsilniejszych przeciwników w FFXI. O jego występowaniu w innym FFie nie jestem przekonany ale Bóg wie, może.Izrail pisze:Obiła mi się o uszy wzmianka o Tiamacie. Słyszał ktoś coś o tymś czy to tylko plotka?
FF6 Pomoc: problemy z przechodzeniem gry
Moderator: Moderatorzy
-
- Cactuar
"FFXI": RAMUH: Krzysiek SAM75/ THF50/ WAR46/ NIN44/ PLD,BLM,RNG20/ DRK19/ MNK16/ RDM,WHM10
Leathercraft 7, Goldsmithing 11, Smithing 2, Fishing 15
Leathercraft 7, Goldsmithing 11, Smithing 2, Fishing 15
W FF 8 jest również Tiamat, w FF 4 jest Dark Bahamut(który w FF 8 istnieje jako Tiamat), w piątce jest Bahamut, a w szóstce najbliżej plasuje się chyba DoomGaze, ale Tiamata w FF 6 nie ma.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
-
- Cactuar
Witam,
trzy pytanka
1. Wkladac Espery w postacie potrafie, ale jak je wyciagac? Wydaje mi sie ze kiedys mi sie to udalo.
2. Czy jest jakas szansa wyciagnac bronie z osob niekatywnych? Nie uwierze, ze wszyscy zakupowali dla kazdej postaci oddzielne przedmioty
Z gory dzieki za pomoc,
Marcin
acha no i trzecie
czy mam przez caly czas pakowac kazdego czlonka druzyny? (tak jak to mialo miejsce w ff7, gdzie byl moment ze wszyscy musieli walczyc, i gladiatorzy i harłaki) czy moze ff8(poprostu pakowac w osoby ktore uwazam za najlepsze)
pozdrawiam
trzy pytanka
1. Wkladac Espery w postacie potrafie, ale jak je wyciagac? Wydaje mi sie ze kiedys mi sie to udalo.
2. Czy jest jakas szansa wyciagnac bronie z osob niekatywnych? Nie uwierze, ze wszyscy zakupowali dla kazdej postaci oddzielne przedmioty
Z gory dzieki za pomoc,
Marcin
acha no i trzecie
czy mam przez caly czas pakowac kazdego czlonka druzyny? (tak jak to mialo miejsce w ff7, gdzie byl moment ze wszyscy musieli walczyc, i gladiatorzy i harłaki) czy moze ff8(poprostu pakowac w osoby ktore uwazam za najlepsze)
pozdrawiam
Tak trudno ruszyć d... i zajrzeć do działu? http://www.k-ff.com/Final6/index.php?n=22
Poziom 70 lub wizyta u mistrza Duncana, w świecie ruiny

"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
nie moge w zaden sposób zacząć walczyc z magimaster wychodze z pokoju na najwyższym piętrze nadciągają ludki a póżniej nic sie nie dzieje próbowałem stawać w każdym miejscu ale nic sie nie dzieje help
gram na emulatorku
biore ze skrzynie przedmiot (zapomniałem jak sie nazywa) co zamienia magic w w-magic podpinam jako akcesorium postaci i jak wychodze to tylko ludki wzywaja magimastera ale nic sie nie dzieje a ciekawe ze nie moge wejsc do menu tylko łaże w kółko i pozostaje reset próbowalem już 10 razy i zawsze to samo
gram na emulatorku
biore ze skrzynie przedmiot (zapomniałem jak sie nazywa) co zamienia magic w w-magic podpinam jako akcesorium postaci i jak wychodze to tylko ludki wzywaja magimastera ale nic sie nie dzieje a ciekawe ze nie moge wejsc do menu tylko łaże w kółko i pozostaje reset próbowalem już 10 razy i zawsze to samo
Ostatnio zmieniony wt 07 cze, 2005 21:34 przez kudi.fm, łącznie zmieniany 1 raz.