Quiz Anime
Moderator: Moderatorzy
Jak dla mnie - danie absolunie niestrawne.Erelen pisze:Gundam Wing

Erelen pisze:Mi się jakoś nigdy nie kojarzyłaLuci pisze:A Lucrecię to większość ludzi łączy raczej z nazwiskiem tej słynnej trucicielki.

Ireth pisze:dokładnie Luci < nie bij!!>

Czytałaś chociaż wydaną w PL mangę?
Ok, chwilowo poczekam na morał (spróbuj poszukać, może w necie coś się znajdzie). A jeśli nie, zaliczę Ci opowiedź, bo coś mi spieszno do następnej zagadki.
Hyper w sumie potrzebny jak piąte koło u wozu (do tej pory noszę żałobę po Game OneErelen pisze:Niektórzy nie mają Hypera ^^

Ok, Erelen, panie nasz i założycielu [:D] - mam sama sobie odpowiedzieć i uznać kolejkę Ireth? Ty ustalałeś zasady, Ty decydujesz.
[Na swoją obronę dodam tylko, że przecież obrazek banalny... czemu więc nie wprowadzić jakiegoś wyzwania?
Heh, ten morał to zresztą małe wyzwanie... jedno zdanie i po krzyku...
]
[Na swoją obronę dodam tylko, że przecież obrazek banalny... czemu więc nie wprowadzić jakiegoś wyzwania?

Dobra, sama rozstrzygnę [bo OWA już wyraził swoje zdanie dostatecznie jasno
] -- Ireth, Twoja kolej. Prosimy o coś miłego i ładnego, może jakiś bishounenek a'la Vicious...?
A z tym morałem to było mniej więcej tak: nigdy nie zostawiaj żarcia zbyt długo w lodówce.
There. Happy?

A z tym morałem to było mniej więcej tak: nigdy nie zostawiaj żarcia zbyt długo w lodówce.
There. Happy?

Ostatnio zmieniony sob 09 kwie, 2005 20:24 przez Lenneth, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kairi-chan
- Cactuar