Kosmetyki, makijaże, ubiór etc :]
Moderator: Moderatorzy
Umi i Hikaru zawsze były, są i będą na pierwszym miejscuEiko pisze:kiedyś o Rikku teraz o niej tak samo

Nie jestem kobietą, ale chyba mogę się obiektywnie wypowiedzieć, czy kobieta ładniej wygląda w szmince czy w błyszczyku (to oczywiście moje zdanie). Wolę błyszczyki, one tylko dodają uroku naturalne urodzie kobiety, jeszcze lekko różowe kolory szminek mogą być, inne kolory niszczą naturalną urodę ust.Eiko pisze:a właśnie dziewczyny/kobiety co wolicie szminki czy błyszczyki??
tak jak się tego spodziewałam po facetachErelen_Galakar pisze:Wolę błyszczyki, one tylko dodają uroku naturalne urodzie kobiety,

no mam taki kiedyś używałam ale teraz już nieErelen_Galakar pisze:jeszcze lekko różowe kolory szminek mogą być
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Słusznie - po co zjadać kilogramy tego przez całe lub większą część życia. W kestii co lepiej ci nie pomoge, bo już na wstępie napisałam od jakich kosmetyków się odżegnuje.Eiko pisze:no mam taki kiedyś używałam ale teraz już nie
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
- Kairi-chan
- Cactuar
szminki są blleeeeeee..... nie cierpie tej okropnej mazi na ustach 
błyszczyki ujdą w tłoku ...bo nie nakładam go centymetrową warstwa ....ale i tak nie przepadam za niczym

błyszczyki ujdą w tłoku ...bo nie nakładam go centymetrową warstwa ....ale i tak nie przepadam za niczym

&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
ja teraz stosuje na ogol blyszcyk Heleny Rubinstein...swietnie dlugo trzyma sie na ustach i ma wyrazny kolor...czego nie mozna powiedziec o szminkach niekiedy..ale tak ze smzinek to uzywam Chanel...< najwazniejsza dla mnei jest wlasnie trwalosc a tutaj blyszczyki Rubinstein roxuja-uzywam teraz ciemnej sliwki>...poza tym tez blyszczyki lepiej sie nakladaEiko pisze: właśnie dziewczyny/kobiety co wolicie szminki czy błyszczyki??
..sowja dorga tak sie zastanaiwma czemu niektorzy mezczyzni w ogole o siebie nei dbaja ,nie mam tu na mysli zandego malowania twarzy ;] ale np. zwyklych preperatow przeciw tradzikom..ech.. < Nat przypomnialo mi sie jedno zdjecie :D>
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
:D :DSephiria pisze:Nie bójmy się tego słowa - Madtraxa ?
wlasnie..czasem az mam ochote cos na ten temat powiedziec,ale wiem ze to nei moja sprawa tak smao nei lubie jak ktos sie wtraca do mojego wygladu..tylko z tego co wiem to z chorob tzreba sie leczyc ^_^ < ale widze ze nei tlyko ja tutaj jako dziewczyna mam taki... 'problem' :D > ale zauwazylam ze podejscie to jest babskie nie ebde tego uzywac przechodiz u wiekszosc z wiekiemLady Luck pisze:Garnet, to dobre pytanie... Myślą, że to babska sprawa??
Ja tam nie lubię facetów z (przepraszam) mordą jak pumeks...

Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!