ja tak myślałam tylko wtedy jak był to jedyny FF w którego grałam:P:P z wielu powodów go nie trawięDarios2 pisze:1- 8
Najlepszy Final !!!
Moderator: Moderatorzy
To ja sie może wyłamie z reszty.Gdy bym najpierw grał w FFX i nie znał jeszcze VII to bym głosował na X,ale gdy bym potem zagrał w VII to ona by została numero uno.FinalFan pisze:Zdaje mi się, że zauważyłem dziwną zależność między ulubionym fajnalem danej osoby, a fajnalem w który ta osoba grała na początku. Jak zauważyliście, że najbajdziej podoba Wam się fajnal, którego przeszliście jako pierwszego, to napiszcie. Ale i tak ff7 najlepszy :]
FF XII W trakcie katowania
ehh ..dla mnie to nie ma znacenia który był pierwszy 
najpierw grałam w FF7, co nie zmiania faktu, ze moim ulubionym FF jest FF9 ....
tak ze są wyjątki od reguły

najpierw grałam w FF7, co nie zmiania faktu, ze moim ulubionym FF jest FF9 ....
tak ze są wyjątki od reguły

&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
To nie temat na rozmowy o najgorszym Finalu, ale jak już zaczęliście, to powiem, że FF X-2 nie jest najgorszym Finalem, choć po dłuższym graniu robi się nudny. Najgorszy moim zdaniem jest FF 6 (nie lubię tych bohaterów, a szczególnie Kefki, koleś mnie tak denerwuje, ża aż odrzuca od gry, w dodatku nawet jak na tamte czasy portrety bohaterów są brzydkie :D)a zaraz potem FF 9 (ta gra nie ma żadnych wielkich minusów [no poza wyglądem bohaterów i tą słodką bajkowością], ale po FF 8 i FF 7 spodziewałem się czegoś więcej).
Nie. Niespowodu Yuny. Yuna tam całkiem dobrze wypadła.
NIepodoba mi się muyka. Jest strasznie denerwująca.
MIejsca. Konkretie Iron Gigant z X nie wystepuje w Besaid itepe.
Grafika. Jest lepsza od tej z X. I to o wiele. Ale ja jednak wole tą z poprzedniej wersji.
Poziom trudności. Poprostu żenujące.
Jestem Przyzwyczajony do innego trybu gry. Niemoge się przyzwyczaić do trybu ATB.
===================================================================================
Jako duży + uważam kostiumy. że mozna je zmieniać podczas walki itede itepe.
NIepodoba mi się muyka. Jest strasznie denerwująca.
MIejsca. Konkretie Iron Gigant z X nie wystepuje w Besaid itepe.
Grafika. Jest lepsza od tej z X. I to o wiele. Ale ja jednak wole tą z poprzedniej wersji.
Poziom trudności. Poprostu żenujące.
Jestem Przyzwyczajony do innego trybu gry. Niemoge się przyzwyczaić do trybu ATB.
===================================================================================
Jako duży + uważam kostiumy. że mozna je zmieniać podczas walki itede itepe.
- The Sorrow
- Kupo!
No to lecimy:
1. FF7 - Hojo i Sephirot - i wszystko jasne, po prostu DA BEST
2. FF8 i FF10 - ogólnie są w porzo ale nie da best
3. FF6 - niech poprawią grafę i porządnie udzwiękowią i to będzie nr.1 - KEFKA rula
and the last is FF X-2 - no comments
1. FF7 - Hojo i Sephirot - i wszystko jasne, po prostu DA BEST
2. FF8 i FF10 - ogólnie są w porzo ale nie da best
3. FF6 - niech poprawią grafę i porządnie udzwiękowią i to będzie nr.1 - KEFKA rula
and the last is FF X-2 - no comments
...Battle brings death, death brings the sorrow.
The living... May not hear them... ther voices... Fall upon daef ears.
But make no mistake... Dead are not silent.....
The living... May not hear them... ther voices... Fall upon daef ears.
But make no mistake... Dead are not silent.....
heh...a ff9 nie schodzi ponizej 100 zlElektrodek pisze:Ja wypowiadam sie na temat dwóch finali. Z ciekawości(bardzo atanio, 60zl) kupiłem FFX-2.
wtedy admin musi wykasowac w calosci stara-to tak jakbyscie sie podejmowali wlasnorecznie zmiany ankietyOneWingedAngel pisze:Myślę sobie czy by niezmienić ankiety

to w sumei nei ma nic do zreczyOneWingedAngel pisze:FF3 niema w Europie

ktos by na to glosowal? :DOneWingedAngel pisze: jest X-2,
moim zdaniem nei ma sensu dawac ff12 do ankiety,sam np nie chcesz dawac 3 bo nie wyszla w Eurpie..a kiedy taka 12 wyjdzie...
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
no to do dzielaOneWingedAngel pisze:Wystarczy edytować 1 post

ale kiedy to bedzieOneWingedAngel pisze:Raczej FF12 wyjdzie u nas zanim wyjdzie FF3

..< ja nic nie mam przeciwko tej nowej ankiecie,bo jeszcze wyjdzie ze nei chce jej:] mi jest obojetnie>
rownie dobrze mzona zostawic meijsca na wszystkie kompilacje ff7 :D :DAle przecież można zrobić zawsze jedno miejsce wolne na FF XII. Wprowadzić te zmiany o których mówi OWA, tylko, że FF XII dodać na puste miejsce gdy już wyjdzie ^^

Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
-
- Cactuar
Mam ogromny sentyment do FF7 i FF9 (ale bardziej do 7) ale FF11 jest spełnieniem moich Fajnalkowych marzeń. Postać idzie tam, gdzie ja chcę (ale nie wszędzie mogę
) a nie tam gdzie musi. Oddaję głos na FF11 ale mam ogromną rozterkę bo poprzedni głos oddałem na FF7.

"FFXI": RAMUH: Krzysiek SAM75/ THF50/ WAR46/ NIN44/ PLD,BLM,RNG20/ DRK19/ MNK16/ RDM,WHM10
Leathercraft 7, Goldsmithing 11, Smithing 2, Fishing 15
Leathercraft 7, Goldsmithing 11, Smithing 2, Fishing 15