Ja sie peniałem, że mi sie nie uda uwolnić Tify i będzie game over czy coś, ale się udało :DLucrecia pisze:Btw, nie wiem jak Wy, ale ja się autentycznie bałam, kiedy Tifa miała zostać zagazowana. Po śmierci Aeris to już wszystkiego się tam spodziewałam.
Śmieszne, głupie, nudne i wszystkie inne momenty w FF
Moderator: Moderatorzy
a ja wtedy byłam zupełnie o nią spokojna :DXellos pisze:Ja sie peniałem, że mi sie nie uda uwolnić Tify i będzie game over czy coś, ale się udało
[ Dodano: Wto 05 Kwi, 2005 ]
ale i tak najgorszym i najgłupszym momentem jest napis Game Over

"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
ehh ....jak nie grałam w ffX( i dalej nie grałam
) ..ale zawsze wydawał mi sie smutna scena w macalenia ( dobrze piszę??) woods ....ehh ..to jeziorko i te światełka ..i motyw suteki da ne z tymi płaczącymi skrzypcami
....robiło mi sie smutno, bo już wcześniej widziałam ending ...a potem dowiedziałam sie o gierce nieco więcej i mój entuzjazm trochę opadł

&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
Ja tam się do Eiko przyłaczam. Tyle razy przechodziłam FFVII, a tylko raz udało mi się dotrzeć do chaty zanim Cloud padł ze zmęczenia...
Tak przy okazji, to w FFIX lokacja zimowa w jednej z pierwszych godzin gry (zastrzelcie mnie- nie pamiętam nazwy, w FFIX grałam zaledwie tydzień ponad dwa lata temu...
) bardzo skojarzyła mi sie z Glacierem, a właściwie z wchodzeniem na górę... Pomyślałam wtedy: "Noo, tak by to w FFVII wyglądało po obróbce graficznej..."
No mniej-więcej to pomyślałam
Tak przy okazji, to w FFIX lokacja zimowa w jednej z pierwszych godzin gry (zastrzelcie mnie- nie pamiętam nazwy, w FFIX grałam zaledwie tydzień ponad dwa lata temu...

No mniej-więcej to pomyślałam