No shit....
Jaka to melodia???
Moderator: Moderatorzy
-
Erelen_Galakar
Erelen-nie zaczynaj. Ten temat strzasznie mnie drażni i bede Ci wdzięczny jak nie będziesz go przy mnie więcej poruszał ok? I prosze o nie nazywanie Sokoła xerobojem (wielki szacunek).Erelen_Galakar pisze:BeeBBo, hej to nie nasza wina, że żaden polski hiphopowiec nie potrafi już wymyślić własnego tekstu, tylko kopiuje inne
LOL!! Nie wiedzieć co to, to......
. To sławna knajpa-klub na Krakowskim rynku.
[ Dodano: Czw 31 Mar, 2005 21:58 ]
[ Dodano: Czw 31 Mar, 2005 21:58 ]
Kapela? A nie klub czasem? Jako żywo pamiętam po ostatnmiej wizycie w Krakowie kilka lat temu(z 5-6), że to był lokal, a nie zespół.Erelen_Galakar pisze:kapela.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
No tak - mam tu płytkę zwącą się "Piwnica pod Baranami" i koło 20 utworów na niej się mieści. Nie wiem czy nagrano je W PIWNICY, czy nagrała je kapela o tej nazwie - widnieje w każdym razie wśród tych utworów Dezyderata. Strzelam że w piwnicy pod baranami gra piwnica pod baranami ale szczerze pisząc nie specjalnie mnie to zaprząta umysł.
BeeBBo wtf is Sokół
Założę się że to właśnie on tego sprzęta zcoverował - wybacz ale polski hh nie jest mi zupełnie znany.
EDIT - dobra coś tu mam o piwnicy - zdaje się, że mają tam coś na wzór wieczorków poetyckich. Zapraszają zaprzyjaźnionych muzyków i zanudzają ale to tylko przypuszczenia bo nie chce mi się czytać całości
BeeBBo wtf is Sokół
EDIT - dobra coś tu mam o piwnicy - zdaje się, że mają tam coś na wzór wieczorków poetyckich. Zapraszają zaprzyjaźnionych muzyków i zanudzają ale to tylko przypuszczenia bo nie chce mi się czytać całości
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
V.
V.
-
Erelen_Galakar
Z tego co wiem, w piwnicy pod Baranami gra kilka osób, ale na krążkach znajdują się wszyscy więc uznaję to jako całość (ale nie znam się, znam to tylko z nazwy i kilku piosenek, które słyszę z opisem Piwnica pod Baranami).
[ Dodano: Czw 31 Mar, 2005 ]
Ja prosiłbym by zadała Ireth bądź Dante, w końcu oni zgadli.
[ Dodano: Czw 31 Mar, 2005 ]
To się raczej ciebie tyczy, nie podajemy tutaj żadnych dziwnych kapel/zespołów/piosenkarzyLudzie czego wy słuchacie??!!!
Bynajmniej nie hh - no cóż po prostu to do mnie nie trafia.Ludzie czego wy słuchacie??!!!
Mam tu coś w miarę łatwego - starsi użytkownicy powinni zgadnąć z zamkniętymi oczami
What would you do if my heart was torn in two
More than words to show you feel
That your love for me is real
What would you say if I took those words away
Then you couldn’t make things new
Just by saying I love you
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
V.
V.
-
Erelen_Galakar
-
Erelen_Galakar
Gratulacje dedykcji - cóż za błyskotliwość. Napewno byście melodię skojarzyli. To jeden z tych kawałków "eee... skądś to znam".
More than words to prawidłowy tytuł - teraz wykonawca. Tu może być gorzej
More than words to prawidłowy tytuł - teraz wykonawca. Tu może być gorzej
V.
V.