Heh ulubiona piosenka mojej mamuśkiGarnet pisze:Elisabeth

E tam, od razu obsesja, ciężko mi usnąć bez codziennej dawki Theriona na dobranocGarnet pisze:prawie akzdego wieczora puszcam sobie wieze przed zasnieciem...chyba to juz obsesja n

Moderator: Moderatorzy
http://music.gothic.ru/main.htm dzial mp3..taa dobra bo ruskiekanzer pisze: Mówisz że masz video? Skąd? Jest na jakiejś stronce może?
wszystkie?kanzer pisze:Które są, Twoim zdaniem, godne polecenia?
elodia..moja ulubiona ^_^kanzer pisze:Właśnie dorwałem płytke Lacrimosy - Elodia. Jeszcze nie słuchałem. Zobaczymy jak będzie
właśnie tak się składa że nie znamzapomnialam dodac stare Theatre of Tragedy...starsze plyty..bo pozniej..ale ich pewno znasz;]>
z tym Valley to jest tak ze oni od czasu do zcasu udostepniaja za free dany album,tzreba po prostu do skutku probowac,np jak nei w dzien to w nocy,czasem tez dopieor za pare dni itp...ale napewno w jakims czasie dany album jest za freeKairi-chan pisze:Garnet, wiesz gdzie moge pościagac utwory Arcany? Audiofind odpada bo tam sie Mp3Valley wdarł i prawie nic już sie nie da ściągnąć
raczej tworcy finala fanami mitologiiKairi-chan pisze:oO... przegladałam sobie tytuły piosenek tego Theriona
czy oni jakimiś fanami finala są czy co
czy biedna..nie wiem..chodza ploty ze ja chlopaki wyrzucili..ale kto wie jak to bylo...jesli toona nalegala na zmiane stylu to w sumie..Gildor Laavel pisze:Biedna Liv...
heh ja tez na poczatku,jesli mam byc szczera nie do konca przekonywalam sie do Lacri..glownie pzrez to ze przez laty nosilam swego rodzaju 'uraz' do niemieckiego...ale z czasem...zauwazylam ze ten jezyk swienie pasuje do takiej muzyki..jest twardy,ma specyficzny akcent...a angielski jest taki jakby zbyt miekki i 'komercyjny'kanzer pisze:racja, język niemiecki na początku trochę drażni...
no właśnie... Zazwyczaj jak jest tekst po angielsku to raczej wiem o co chodzi, a po niemiecku to już ciężej... No ale może jednak przekonam się do tego zespołu i języka. W końcu podobno mam niemieckie pochodzenie. I to nie byle jakieGarnet pisze:a i nie kazdy zrozumie tez taki text..owszem po angielksu tez moze nei kazdy zrozumie ale jest wieksze prawdopodobienstwo..angielkiego jest teraz jakby wszedzie w brud
heh dziwne..ale mnei wlasnie to ze jestem praktycznie pol niemka odrzucalo od tego jezykakanzer pisze:W końcu podobno mam niemieckie pochodzenie
to tzreba ruszyc sie..zajrzec na jakies tlumaczenie itp :] ..Beksinski mial piekne tlumaczenia...kanzer pisze:a po niemiecku to już ciężej.
tak, wiem, tylko że nie zawsze mi się chce zaglądać... a poza tym nie mogę już się rozłożyć gdzieś na łóżku i słuchać bo nie będę nic rozumiał... No ale czasem nie trzeba rozumieć tekstu... czasem wystarczy muzyka, no ale oczywiście nie zawsze...Garnet pisze:to tzreba ruszyc sie..zajrzec na jakies tlumaczenie itp