ja widzialam wiecej i wcale nie jest taka okropnie szpetna a zreszta w tych starszych finalach patrzy sie na wyglad na filmikach a nie w grze (przynajmniej ja tak robie) i teraz prosze nie przedrzezniaj mmnie w nastepnym poscie oki??Thompson pisze:Tifa to 3 trójkąciki
Najlepiej ubrane postacie w serii
Moderator: Moderatorzy
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
ja nie fanart sam mowi za siebie narysowane przez fana jeden fan moze uwielbiac tife i wyolbrzymi u niej dobre cechyb wygladu a drugi nie lubi tify i narysuje ja (specjalnie) ohydna dlatego patrze na gre (filmiki) a nie na fanartyLucrecia pisze:tylko na podstawie fanartów
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
- Kairi-chan
- Cactuar
Eiko... ja mam tych fanartów setki, tysiące (ok, w przypadku Tify zwykłam trzymać na dysku tylko jakieś czterdzieści obrazków) -- wtedy łatwo wyciągnąć sobie średnią. A parodii - artów narysowanych wyłącznie po to, żeby oszpecać/ośmieszać daną postać - w ogóle nie biorę pod uwagę.Eiko pisze:ja nie fanart sam mowi za siebie narysowane przez fana jeden fan moze uwielbiac tife i wyolbrzymi u niej dobre cechyb wygladu a drugi nie lubi tify i narysuje ja (specjalnie) ohydna dlatego patrze na gre (filmiki) a nie na fanarty
Gdyby oceniać gry wylącznie na podstawie FMVek... cóż... wtedy Siódemka odpadałaby zupełnie. Dlatego od czasu do czasu przydaje się trochę wyobraźni - wspomaganej właśnie fanartami.
- Kairi-chan
- Cactuar
hehe ja tam wole sama sobie tworzyc wyobrazenie o bohaterachLucrecia pisze:Ależ ja tak nie myślę. Po prostu bronię fanartów, bo uważam, że dają nam jednak nieco bardziej obiektywne wyobrażenie o bohaterach niż rozpikselowane filmiki z roku 1997.

- Kairi-chan
- Cactuar
- Kairi-chan
- Cactuar
uważam że yuna ma obrzydliwy głos.... już gorszego nie dało się jej wymyślećEiko pisze:juz widze jaki glos podkladasz yunie jak stara babcia co??
jej dałabym głos podobny do głosu Aeris

a najbardziej irytowało mnie to że upajając się twarzą Tidusa muszę słuchać tego jego żałosnego skrzeku
ale ciiii !.... nie róbmy tu offtopu
- Go Go Yubari
- Ifrit