Najlepiej ubrane postacie w serii

Tutaj piszemy o rzeczach ogólnie związanych z Final Fantasy.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Thompson pisze:Tifa to 3 trójkąciki
ja widzialam wiecej i wcale nie jest taka okropnie szpetna a zreszta w tych starszych finalach patrzy sie na wyglad na filmikach a nie w grze (przynajmniej ja tak robie) i teraz prosze nie przedrzezniaj mmnie w nastepnym poscie oki??
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Um... tak szczerze, to ja porównuję wygląd/'atrakcyjność' postaci nie na podstawie gier (wiadomo: piksele, obrzydliwa deformacja), tylko na podstawie fanartów. :roll: A z tych wychodzi mi, że taka np. Tifa jest prześliczna.
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Lucrecia pisze:tylko na podstawie fanartów
ja nie fanart sam mowi za siebie narysowane przez fana jeden fan moze uwielbiac tife i wyolbrzymi u niej dobre cechyb wygladu a drugi nie lubi tify i narysuje ja (specjalnie) ohydna dlatego patrze na gre (filmiki) a nie na fanarty
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Kairi-chan
Cactuar
Cactuar

Post autor: Kairi-chan »

Eiko pisze: w tych starszych finalach patrzy sie na wyglad na filmikach a nie w grze
w tych nowych też :)
tidus w grze.... nie skomentuję
a na filmikach.... jak tak patrzy w dal i mu włosy powiewają.....mmmm.... rozmarzyłam się
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

tak niech zgadne myslalas o tym filmiku przed zanarkand??
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Eiko pisze:ja nie fanart sam mowi za siebie narysowane przez fana jeden fan moze uwielbiac tife i wyolbrzymi u niej dobre cechyb wygladu a drugi nie lubi tify i narysuje ja (specjalnie) ohydna dlatego patrze na gre (filmiki) a nie na fanarty
Eiko... ja mam tych fanartów setki, tysiące (ok, w przypadku Tify zwykłam trzymać na dysku tylko jakieś czterdzieści obrazków) -- wtedy łatwo wyciągnąć sobie średnią. A parodii - artów narysowanych wyłącznie po to, żeby oszpecać/ośmieszać daną postać - w ogóle nie biorę pod uwagę.

Gdyby oceniać gry wylącznie na podstawie FMVek... cóż... wtedy Siódemka odpadałaby zupełnie. Dlatego od czasu do czasu przydaje się trochę wyobraźni - wspomaganej właśnie fanartami.
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Lucrecia pisze:wtedy Siódemka odpadałaby zupełnie
dla mnie nie ja patrze na to i wyobrazam sobie jakby wygladali w realu nie mysl sobie ze ja nie mam wyobrazni
Awatar użytkownika
Kairi-chan
Cactuar
Cactuar

tak niech zgadne myslalas o tym filmiku przed zanarkand??
chodziło mi o każdy filmik.... ale fakt, pisząc to myślałam właśnie o tym filmiku

szczególnie że niedawno znalazłam screena z tego momentu i się codziennie do niego ślinię :p
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Kairi-chan pisze:ale fakt, pisząc to myślałam właśnie o tym filmiku
hehe wiem tam jest sliczny jak sie patrzy na pewna osobe i te zblizenie ohh
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Eiko pisze:dla mnie nie ja patrze na to i wyobrazam sobie jakby wygladali w realu nie mysl sobie ze ja nie mam wyobrazni
Ależ ja tak nie myślę. :) Po prostu bronię fanartów, bo uważam, że dają nam jednak nieco bardziej obiektywne wyobrażenie o bohaterach niż rozpikselowane filmiki z roku 1997. :)
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Lucrecia pisze:Ależ ja tak nie myślę. Po prostu bronię fanartów, bo uważam, że dają nam jednak nieco bardziej obiektywne wyobrażenie o bohaterach niż rozpikselowane filmiki z roku 1997.
hehe ja tam wole sama sobie tworzyc wyobrazenie o bohaterach :) szczegolnie jak mi wyskoczy taki fanart kuja i znienawidzona przeze mnie garnet (garnet z forum nie bij) to mnie chwyta oh i to w takiej pozycji
Awatar użytkownika
Kairi-chan
Cactuar
Cactuar

Eiko pisze:hehe ja tam wole sama sobie tworzyc wyobrazenie o bohaterach
i to mnie właśnie wkurza w najnowszych finalach.....
nie można sobie wyobrażać ich głosów... dang :x
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Kairi-chan pisze:nie można sobie wyobrażać ich głosów... dang
no tak ale to tylko jeden minus (wsrod wielu ale to nie temat o minusach)
juz widze jaki glos podkladasz yunie jak stara babcia co??
Awatar użytkownika
Kairi-chan
Cactuar
Cactuar

Eiko pisze:juz widze jaki glos podkladasz yunie jak stara babcia co??
uważam że yuna ma obrzydliwy głos.... już gorszego nie dało się jej wymyśleć

jej dałabym głos podobny do głosu Aeris :) ... Aeris taki głos jaki miała w KH mnie zadowalał

a najbardziej irytowało mnie to że upajając się twarzą Tidusa muszę słuchać tego jego żałosnego skrzeku

ale ciiii !.... nie róbmy tu offtopu
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Proszę się opanować. Posty przybywaja w zastraszającym tempie i w dodatku nie na temat. Potem beda równie szybko znikać. Ostrzegam.

Pogadajcie o Tidusowym ubraniu, nie głosie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólnie Final Fantasy”