Najlepiej ubrane postacie w serii
Moderator: Moderatorzy
Nie ty Kairi, OWA odnosił się do ogółu, a prawdą jest, że znajdą się tacy co napiszą: "1) ta, to jest spoko 2) no, masz racje 3) ta, zgadzam się ten jest de best". Chodzi o to, by nie przytakiwać jak osiołki, tylko dodać coś od siebie i stąd właśnie: "Nie masz zdania nie pisz, zamierzasz dać <<zgadzam się>> nie pisz". Jeśli masz jeszcze pytania kairi to służe, tylko na PW lub w SB, bo tu robimy off top.
Co się tyczy Tify zaś, to mogłabym się do tej mini przyczepić, że odrobinkę dłuższa mogłaby być, ale nieznacznie.
Co się tyczy Tify zaś, to mogłabym się do tej mini przyczepić, że odrobinkę dłuższa mogłaby być, ale nieznacznie.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
- Kairi-chan
- Cactuar
- Kairi-chan
- Cactuar
a te nogi? ach no nie powiesz mi że tifa ma brzydkie nogiThompson pisze:U Tify nie ma co podziwiać
oooThompson pisze: i z najgorszego finala

dla mnie na przykład..... uwielbiam nocThompson pisze: wiem, że noc dla niektórych jest ładna
Ostatnio zmieniony pt 25 mar, 2005 14:31 przez Kairi-chan, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kairi-chan
- Cactuar
A algporytmy to nic innego jak liczby, litery, równaniaGildor Laavel pisze:o po co wogóle my tu rozmawiamy na tym forum? Przecież każda gra to ileśtam pikseli plus algorytmy...

Thompson celowo tak napisał o FF 7, by rozgrzać dyskusję i Kairi idąc z nim na wojne zrobiła dokładnie to, czego Thompson chciał.
Odnośnie filmu(AC) to się zgodzę
Dokłądnie to samo mi przeszkadzało - odstaje od reszty ciemnego stroju, w wiekszości getry i skóry.mi właśnie nie.... i jeszcze ta różowa podwiązka..brrr
Heh, a która by nie dała wiele za takie wysportowane umięsnione nóżki?Kairi-chan pisze:a te nogi? ach no nie powiesz mi że tifa ma brzydkie nogi

"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Sephiria.. błagam przestań czytać w moich myślach bo to tobie czasem nie wychodzi... FF7 niecierpie... ale to nie o to chodzi.... tylko to zaznaczyłemSephiria pisze:Thompson celowo tak napisał o FF 7, by rozgrzać dyskusję i Kairi idąc z nim na wojne zrobiła dokładnie to, czego Thompson chciał.

Gamertag: Szalony Szkot
Oj i to bardzo mi si epodoba,Tifa i sie zawsze podobała,ale teraz w tej czerni wygląda extra.Lady Luck pisze:Tifa nie wyglądała przecież źle. Przynajmniej jak dla mnie.
W FFVII:AC bardzo mi się jej ubranko podoba
To samo można powiedzieć o czarach itp.Bez sesnu jest takie uzasadnieanie odpowiedzi,toc całagra to piksele...Thompson pisze:kilka pikseli
FF XII W trakcie katowania
Tifa to 3 trójkąciki...TomajS pisze:To samo można powiedzieć o czarach itp.Bez sesnu jest takie uzasadnieanie odpowiedzi,toc całagra to piksele...
w FFX postacie już jakoś bardziej ludzko wyglądają.. nie mają dużych głów, posiadają palce itp... już wolę się zachwycać Doną niż Tifą

Gamertag: Szalony Szkot