Heh, net znowu szwankował ale już odpowiadam. Sory za OT ale nia wiem gdzie to mam napisać.
Sephiria, naprawdę podziwiam Cie za to co zrobiłaś, pisząc tą solucję i należy Ci się za to szacunek, bo włołyłaś w to dużo pracy i własnego czasu. Ale ja po pierwsze nie wiedziałem że owa solucja istnieje, zobaczyłem ją potem dopiero jak się od Ciebie dowiedziałem. Po drugie jak pisałem wcześniej, nie kożystam z opisów-samodzielne przejście gry daje o wiele więcej satysfakcji.
A jeśli chodzi o takie osoby jak ja to wyobraż sobie że doskonale cie rozumiem. Udzielam się troche częściej na innym 4um i mnie też denerwuje jak pojawia się jakiś kolo na tydzien zakłada w dziale podstawy jakis temat, a obok jest pienaście takich samych, to jest naprawdę denerwujące. Tyle że ja, i inni użytkownicy owego forum jesteśmy troche bardziej otwarci, i wyrozumilasi. Poz za tym znam się osobiście z conajmniej 75% osób z tego forum więc ogólnie jest naprawdę przyjazna atmosfera.
Jeszcze jedno. Jak chcesz mnie zabić to zapraszam. Tylko się najpierw na gg umówmy, jak by co to wal:3090811.
Heh, jednak napisałem jeszcze posta

i nie wiem czy to będzie mój ostatni, gdyż nie jestem z takich ludzi co to przyjdą pokłuca isę ze wszystkimi i pójdą. Ja pisząc tamte posty nie miałem złych zamiarów, myślałem że nic sie nie stanie, jak się zapytam.
OK sory, wyciągam rękę na zgode
pzodrawiam, Quba
[ Dodano: Sro 09 Mar, 2005 ]
Przejżałem troche strone krypty, ale nie znalazłem wyjaśnienia na to pytanie, mam nadzieje że nie spowoduje ono kolejnej kłutni.
Otóż ja "dostałem" teraz pierwsze espery, i tam jest taka lista, czarów które się poznaje i koło każdego jest taka cyferka np (x5) Co ona oznacza ???
Licze na wyrozumiałość i mam nadzieje że bana nie dostane
[ Dodano: Czw 10 Mar, 2005 ]
Mam pytanie. Czemu nie zrobił się nowy post, tylko tak sie dopisało??? Przez to inni uzytkownicy nie widzą że jest nowy post i nie mogą mi odpowiedziec...