Erelen_Galakar pisze:Ale przecież to nieważne
No nie wiem, jak dla mnie to dość istotne, gdy Mamoru gada słodkim głosem lektorki, a nie męskim. W dodatku słyszę w ten sposób wszystkie postacie. O. Dubbing...wolę nie mysleć co by to było...
Erelen_Galakar pisze:OMG
Zaczyna mi być mdławo od OMG. Ja rozumiem, że to obszerna historia, ale wolałabym Meitantei Conan lub One Piece jeżeli chodzi o tasiemce.
Erelen_Galakar pisze:Slayers,
Manga Slayers MOIM ZDANIEM jest śmieszna, ale czegos mi w niej brak. O ile przy anime turlałam się ze śmiechu, to przy mandze uśmiechałam się tylko. Kwestia gustu.
Erelen_Galakar pisze:Alitka
po trzech tomach zaprzestałam kupowania...Nie wiem czemu, bo tytuł niezły. Jakoś tak...
Erelen_Galakar pisze:Chirality, Akira
Akira to klasyk gatunku...Chirality? No nie wiem... No, ale nie jestem 20letnim facetem to nie rozumiem
Erelen_Galakar pisze: DB, tak samo jak Sailorki oglądam z chęcią do dzisiaj
DB oglądałam jak leciało. I o ile mam nie najlepsze o nim zdanie, to Songo zawsze mnie rozbrajał [zwłaszcza malutki z ogonkiem =^.^=]. Co do Sailorek to ogladałabym bez przerwy, ale nie mam T_T.
Erelen_Galakar pisze: a Pokemon to takie genialne rozładowanie stresów bo fatalnym dniu).
Myślałam, ze po genialne napiszesz słowo na "g". Pika pika....heh -_- No, ale ciut bardziej strawne od Yu-Gi-Oha etc.
Go-Go chce Super Świnkę :G