Najlepsze składy FF 7, 8 i 9(zbiorczy temat)

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Darios

Post autor: Darios »

- Pikachu
Że co O_o?
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

No taki żółty z ogonem :P
Xellos

Post autor: Xellos »

Co piorunem potrafi przywalić :D

Tak na serio to o co idzie :?:
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Xellos pisze:Tak na serio to o co idzie
o to ze ten pikachu to chyba dla erelena zidane... mam nadzieje ze sie nie myle
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Xellos

Post autor: Xellos »

Hm... kolor sie zgadza... ale mimo wszystko dziwne skojarzenia :D
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Brawo Eiko wygrałaś główną nagrodę, a jest nią podróż do mnie :) A oto adres: Zakład dla Obłąkanych, Tworki ;)
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Gildor Laavel pisze:Ale i tak jest zaraz po Steinerze najmniej skuteczną postacią w walce...
Tu sie nie zgodze.Ale nie bede zaczynał dyskusji bo i tak do niczego ona nie prowadzi,jak costo na PW.
targaroth

Post autor: targaroth »

Gildor Laavel pisze:że nie wspomnę o Big Guard.
moze mi ktos powiedziec co dawal ten limit??? zapomnialem.. aha i jeszcze jedno pytanie dotyczace quistis i jej limitow... mighty guard- co i od czego zalezy jakie ona czay tam rzuci i jakie rzuca??
Ostatnio zmieniony pn 21 mar, 2005 09:50 przez targaroth, łącznie zmieniany 1 raz.
Shimon
Cactuar
Cactuar

Post autor: Shimon »

Mighty Guard,a nie Big Guard daje Haste,Protect,Float,Shell i czasem niesmiertelnosc,ale tylko na jakis czas

o co Ci chodzi z Quistis??ona nie rzuca czarow tylko po prostu ma rozne limity,ktorych sie mozna nauczyc
targaroth

Shimon pisze:Mighty Guard,a nie Big Guard daje Haste,Protect i Shell,ale tylko na jakis czas
a mi raz nalozyla aure....
Shimon pisze: o co Ci chodzi z Quistis??ona nie rzuca czarow tylko po prostu ma rozne limity,ktorych sie mozna nauczyc
wiem tylko dzieki mighty guard wlasnie naklada jakies czary.... nie zrozumiales mnie za dobze ... :)
Shimon
Cactuar
Cactuar

no juz kumam.fakt nieraz jest Aura,a nie niesmiertelnosc,pomylilo mi sie.jeszcze do tego chyba Regen dochodzi,ale nie jestem pewien
targaroth

a z czym sie ci pomylilo?? z invisible moon Rinoa'y???
Shimon
Cactuar
Cactuar

z zadnych limitem,po prostu myslalem,ze Mighty Guard daje chwilowa niesmiertelnosc postacia,ale to chodzilo o Aure
Gildor Laavel

Post autor: Gildor Laavel »

Ja też przepraszam, pomyliło mi się z Big Guard z FF7, a zakłada co następuje:shell, protect, aura, haste, regen, float (oczywiście nie wszystkie razem chociaż jest to możliwe).
targaroth

tylko jeden ból to to ze naklada to na bardzo krotko i nie mozna sie naciezyc limitami :)
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”