mi tez nawet raz se tak podlokowalam oczywiscie na krotkoLady Luck pisze:-fryzura selphie
A to mi się akurat podobało
Najlepiej ubrane postacie w serii
Moderator: Moderatorzy
No z tym sie zgodze co do Aeris; różowa sukienka fajnie galowo widać że porządna sprzedawczyni a TU CO!!!???: glany, czerwona kurtka z wycierusa i dodatkowo skarpetki sportowe taaaa cóż za gust i tak ubrana idzie sprzedawać kwiatkiGildor Laavel pisze:Wszystko jest wogóle śliczne![]()
Czy ja wiem, Aeris jakoś tak dziwnie wyglądała w tych butach. Co do Rinoi to nie za nardzo pasował mi u niej ten sweterek(?)...
Kairi z te koty to masz u mnie wielkiego plusa :D
jak dla mnie to Aeris bardzo ladnie wygladala w swoim stroju czego nie powiem o tifie ona wogole miala jakies takie wielkie balonyDyzio pisze:różowa sukienka fajnie galowo widać że porządna sprzedawczyni a TU CO!!!???: glany, czerwona kurtka z wycierusa i dodatkowo skarpetki sportowe taaaa cóż za gust i tak ubrana idzie sprzedawać kwiatki
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
- Kairi-chan
- Cactuar
erm... glany? oki.... widać się nie znamDyzio pisze: glany

ta kurka była okropna...... w kh już jej nie ma i wygląda o wiele ładniejDyzio pisze: czerwona kurtka z wycierusa
tifa moim zdaniem była ubrana ładnie.... prosta bluzeczka, prosta spódniczka.... podkreślją one jej kobiece kształy i zakrywają to co powinny zakrywać.... czego nie można powiedzieć o pewnych innych finalowych paniachczego nie powiem o tifie ona wogole miala jakies takie wielkie balony
Zawsze mi się wydawało, że to są spodenki...Kairi-chan pisze:prosta spódniczka
W FFX-2 ja bym tego ubraniem nie nazwałErelen_Galakar pisze:Ubranka Rikku mi się bardzo podobały

[ Dodano: Czw 24 Mar, 2005 ]
Gomennasai Kairi-chan, oczywiście miałaś rację. W sumie to Tifie nigdy się szczególnie nie przyglądałem.Kairi-chan pisze:O_O
No bo jak można nazwać parę szmatek?Kairi-chan pisze:dobrze prawisz
mi tez sie ubranko rikku podobalo nawet gdzies to juz napisalam ale coz a poza tym co macie do ich ubran tak jak u tify zaslaniaja to co potrzeba a to ich wina ze maja jeszcze takie ehh... dodatkiErelen_Galakar pisze:Znowu się czepiasz biednej Yuny i RikkuUbranka Rikku mi się bardzo podobały
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
- Kairi-chan
- Cactuar
nie wiem po co w ogóle odpisuję bo ktoś to za chwilę skasuje T_T
no ale nie warto wszczynać dyskusji bo przecież ktoś sie może zaraz o to pokłócić.... a przecież właśnie wprowadzono nam zakaz kłótni
Eiko, czy ty jesteś oby napewno pewna tego co napisałaś?Eiko pisze: tak jak u tify zaslaniaja to co potrzeba

no ale nie warto wszczynać dyskusji bo przecież ktoś sie może zaraz o to pokłócić.... a przecież właśnie wprowadzono nam zakaz kłótni

Że niby kto to wprowadził? Z mojej strony - kłócić się możecie, byle bez nachalnego off topu i bluzgów.no ale nie warto wszczynać dyskusji bo przecież ktoś sie może zaraz o to pokłócić.... a przecież właśnie wprowadzono nam zakaz kłótni Rolling Eyes
Erelen i kto niby ma manię Yuny i Rikku - ty sam wskazujesz na nienowu się czepiasz biednej Yuny i Rikku n Ubranka Rikku mi się bardzo podobały n

To, że epatują seksem Eiko, ponad pewną granicę dobrego smaku i przyzwoitości. Co innego, gdy idziesz w bikini na plaży, ale wystające majtki/stringi spod spodni no to już okropny widok, wystawiający ci na dzieńdobry opinię, zwłaszcza w oczach panów. Taką rozmowę mieliśmy w wątku 'Nagość w FFX-2 i widoki na przyszłość serii' i chyba skończe w tym miejscu, bo inaczej temat odżyje na nowo(a ja i Kairi mamy już dość gadania o stringach Rikku, czy gorsecie na tyłku Yuny, że o sukniach Lady_Luck Rikku i Paine nie wspomne).Eiko pisze:mi tez sie ubranko rikku podobalo nawet gdzies to juz napisalam ale coz a poza tym co macie do ich ubran
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
- Kairi-chan
- Cactuar
- Kairi-chan