Podobała mi się nawet ślubna kiecka Yuny.
I do tego traperki :DIreth pisze:Mnie tam bardziej załamywał zawsze fioletowy dresik Clouda
Stroje z FFVII miały swój... em.. styl? No w każdym razie miały coś w sobie i nie przeszkadzały mi ani trochę.
Moderator: Moderatorzy
I do tego traperki :DIreth pisze:Mnie tam bardziej załamywał zawsze fioletowy dresik Clouda
Nie tyle same kalosze, co zestawienie semi-kimona z kaloszami. Najlepiej wyglądałaby w japonkach, ale podczas biegu w japonkach idzie się po prostu zabić. Ewentualnie w grę wchodziłyby holenderskie chodaki lub typowe pływalniane klapki.Ireth pisze:bo buty Jóny są wyrazem kompletnego braku gustu
Nie do końca - a rybacy to w czym niby chodzą, zwłaszcza na kutrach? To co praktyczne i dobre, zawsze będzie w użyciu, a dzieci do dziś noszą kalosze, tylko że rzadziej.Ireth pisze:kalosze są "passe"
Akurat te getry bym zostawiła - nie są super obcisłe, wiec nie są nachalne, poza tym w walce są wygodniejsze niż spodniczka(chwilami można się zdziwić, dlaczego ta ściągająca uda kiecka Selphie, nie podowuje jej ciągłego przewracania się podczas walk - pomijam tu jej wrodzony talent chodzenia, jak słoń w skłądzie porcelany). Getry są sprężyste, pozwalają swobodnie się ruszać i ładnie dopasowują się do bioder. Rinnie ma wygodnie i niech tak zostanie.Ireth pisze:tylko te obcisłe krótkie getry troche to psują...mogłaby miec spódniczke
Prawda i w sumie teraz, jak się zastanowie, to do jej sukienki pasowałyby najlepiej buty na średnim obcasie, zapinane na paseczek. Aczkolwiek kolorystycznie, jej zimowe półbuty dobrze komponują się z tym różem kiecki i chyba dlatego nikt nie czepiał się obuwa Aeris.Gildor Laavel pisze:No właśnie, zauważyliście, że do butów Aeris nikt się nie przyczepiał,
Bo Aeris była po prostu bardziej lubiana od Yuny, chociaż tak samo dobruśka. Koniec tematu, bo znowu offtopy pójdą.No właśnie, zauważyliście, że do butów Aeris nikt się nie przyczepiał, za to do Yuny jak najbardziej.
Fajne, widziałam nawet całkiem podobne w jednym sportowym.Ireth pisze:ejjj ...a co sadzicie o tych żółciutkich pseudo adidasach ( ) Tidusa???
ale vaan przeciez rownie uroczy mlodzieniec szczycacy sie swoja meskoscia...Kairi-chan pisze:ale co tam yuna..... stroju tidusa i tak nikt nie przebije
jelsi Cie nei stac polecam lumpeksy,naparwde czasem mzona znalezc fajne rzeczy....ja swoj kupilam za cos przeszlo 100< 150? nie pamietam> wiec mysle ze w tych granicach oscyluja mniej wiecej..oczywiscie mam tu na mysli specyficzna skoreGildor Laavel pisze:Nie wiecie ile kosztowałby taki płaszczyk w stylu pana Aurona?
heh wiesz...jakos zaliczylam szkole srednia..wiec wierz wpuszca a problemow z wypuszceniem tym badziej nei bedziesz miecIreth pisze:to ja sobie machne sukieneczke a'la Lulu ...myslicie że mnei wpuszczą do szkoły?
Gildor Laavel pisze:Chociaż w sumie musiałabyś sobie dekolt trochę zmniejszyć, myślę, że to trochę utrudniałoby męskiej kadrze nauczycielskiej prowadzenie zajęć
swoja droga dziewczyny pamietacie jak to pare lat temau byla moda na te buty? to nie byla moda to byla obsesjaSephiria pisze:Ewentualnie w grę wchodziłyby holenderskie chodaki
zawsze marzyłam.....Ireth pisze:mi w szkole mundurkami grozili
Strój Paine ogólnie mi się podobał.... tylko nie te buty.... te obcasy psuły cały imageGo-Go-Yubari pisze:Co do butów, pamiętacie obuwie Paine? Te obcasy i w ogóle?
Lubię sobie do spódniczki założyć cięzkie obuwie (glany, trapery), ale kaloszy to bym nie ubrałaGildor Laavel pisze:No właśnie, zauważyliście, że do butów Aeris nikt się nie przyczepiał, za to do Yuny jak najbardziej.
też miałam.... przyznam.... dobrze sie w nich wychodziło śmieci wyrzucićGarnet pisze:swoja droga dziewczyny pamietacie jak to pare lat temau byla moda na te buty?
tak teraz jeszcze sobie przypomniałam o Zellu.... uwielbiam taki krój spodniGarnet pisze:ale vaan przeciez rownie uroczy mlodzieniec szczycacy sie swoja meskoscia...
Yuna i w kaloszach jak biega to sie może zabić..... jak w tym tunelu trzeba było nią biegać to ryłam ze śmiechuSephiria pisze: Najlepiej wyglądałaby w japonkach, ale podczas biegu w japonkach idzie się po prostu zabić.
uważam że są śliczneIreth pisze:Do butów Rinoy też sie nikt nie przyczepiał.....
uważam że był ślicznyIreth pisze:chociaż jej srój prezentował się jako-tako
uważam że są śliczne.... i nie pseudo adidasy tylko pseudo traperyIreth pisze:ejjj ...a co sadzicie o tych żółciutkich pseudo adidasach ( ) Tidusa???
nie jest dla mnie śliczne miedzy innymi:Ireth pisze:Kairi ...dla ciebie to chyba wszystko jest śliczne
daIreth pisze:czy moze to była taka anafora???
śliczna.... lubie te falbaniki... w czasach ff9 prezentowały się naprawdę miło ^_^a co sadzicie o tej falbankowatej koszuli Zidane'a???
U mnie nigdy nie było z tym problemów...Ireth pisze:taa...galny do mundurka ...już by mi ktoś na to pozwolił
A to mi się akurat podobało :D Przez jakiś czas myślałam o podobnym ścięciu, ale szkoda mi było włosów...Kairi-chan pisze:-zell
-fryzura selphie