Potwory w FF - najsilniejsze, najdziwniejsze i reszta

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
sea_swallow

Post autor: sea_swallow »

równie dziwny jest Armstrong (chyba tak sie pisze) z FF9. Taka armata z jakimiś ludzikami w środku (nogi wystają od spodu)
Awatar użytkownika
Ireth
Malboro
Malboro

Post autor: Ireth »

mnie powaliły ta dobre duszki z FF9 :wink:

biegam sobie normalnie po mapie, a tu mi nagle wyskakuje jakaś biedrona z taką słodką muzyczką i robi za pana kościelnego O_o
myszaq87

Post autor: myszaq87 »

Najdziwniejszy jest chyba Belhelmel z FF8. Nawet nie wiem jak to opisać.
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

jak dla mnie to sa jeszcze fajne te diabelki albo kij wie co to jest w midgar cd2 albo w nartern crtern ten jednorozec ze swoim kompanem
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
myszaq87

Post autor: myszaq87 »

W Midgar na cd 2 zdaje mi się, żę zaatakowała mnie kiedyś ARMATA. Czego to japońce nie wymyślą.
Gildor Laavel

Post autor: Gildor Laavel »

No a co powiecie o hellhouse, czy coś w tym rodzaju- stworek atakujący w drodze między domem Aeris, a Wall Market. Podobny był w FF9, tylko nie pamiętam jak się nazywał...
Shimon
Cactuar
Cactuar

Post autor: Shimon »

pewnie chodzi Ci o Armstronga,taki niby dom co strzela w ciebie z jakiegos dziala
Gildor Laavel

O, to to dokładnie. Dzięki Shimon, zrobiłem sobie niezłe myślenice tym postem :grin: Wiedziałem że to jakaś znana nazwa...
W FF8 za to chyba największym wykrętem był belhemel... takie dziwne do niczego nie podobne cuś...
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Gildor Laavel pisze:W FF8 za to chyba największym wykrętem był belhemel... takie dziwne do niczego nie podobne cuś...
a jego towarzysz byl normalny tez niezbyt
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Gildor Laavel

Eiko pisze:jego towarzysz byl normalny tez niezbyt
Jakby na to nie patrzeć to FF8 obfitowała w takich wykrętów...
Haker

Post autor: Haker »

Najsilniejszy to jest omega weapon potem ultima z ff8 reszta to cieniasy. ja jak mam wszystkich killerów na 100 levelach to nikt mi nie groźny. w ff7 mam wszystkich po 9999 hp oprócz Caith Sitha bo go nie lubię. Nigdy nie gram by jak najszybciej dojść do końca bo wtedy będę miał bandę szmaciarzy których strach wypuścić w pole bo zasieką ich w pierwszej walce ;) :D. Z omegą się trochę pomęczyłem ale gram bez holy war i miałem tylko dwa hero. :(
Shimon
Cactuar
Cactuar

Post autor: Shimon »

OWA czemu zdradzasz takie sekrety :P
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Shimon pisze:OWA czemu zdradzasz takie sekrety
OWA tylko pomaga jak ktoś nie chce to niech nie czyta
1125

Post autor: 1125 »

Ludzie !!! Obserwujac forum od dluzszego czasu stwierdzam ze coniektorzy gracze ostro utrudniaja sobie zycie :o , nie wiem czemu tak wszyscy mecza sie z T-Rex'em ,wymyslaja jakies sleepy blindy itp. wystarczy czar Death , ewentualnie podczepic go w ST - Attack albo ... uzyc Death stone'a :P
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

1125 pisze:nie wiem czemu tak wszyscy mecza sie z T-Rex'em ,wymyslaja jakies sleepy blindy itp
Bo może nie chcą iść na łatwizne, jak masy i szukają różnych rozwiązań?
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”