Najlepsze składy FF 7, 8 i 9(zbiorczy temat)
Moderator: Moderatorzy
Jak miałem trance w IX to tym bohaterem który ma Trance zawsze nie atakowałem dopóki nie ukradłem wszystkiego od bossa. A jak to się stało to BuuM i bossik dostawał po tyłku. gorzej jak Zidane miał Trance to wtedy był problem. Pamiętam jak walczyłem z Tantarianem. Dostawałem po tyłku wszyscy mieli na maxa Limity oprócz Zidana bo kradłem. A jak się pokazał i nie miał rzadnego przedmiotu to około 2 rundy i był po nim :D
ja i tak czasami nawet nie zdazylam wszystkiego ukrasc bo boss ginal a trance to mialam chyba przy bossach z 3 razy (wszystkie nieuzyte)Tak też ja robiłem, bossowie często mieli unikatowe przedmioty... nie ukrywam, że czasem się wkurzałem bo nie mogłem czegoś ukraść i dlatego trance mi się marnowały

"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
ja tez nie widzialam wszystkich a wlsciwie tylko 1 poziomKaczy666 pisze:ja mam takie pytanko czy ktos ma moze save'a z wszystkimi limitami Aeris? chcialbym je obejrzec:D bo samemu uznalem zeby jej nie pakowac bo i tak umrze, okrutne no ale.. ma ktos moze?

aha moj najlepszy team w ff7 to Cloud(bo musi) Cid i Yuffie
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
A dlaczego po prostu jej nie rozwiniesz w Limitach ?? Masz na stronce od Krypty piękny opisik jak zdobyć wszystkie Limity. To naprawdę nie jest trudneKaczy666 pisze:ja mam takie pytanko czy ktos ma moze save'a z wszystkimi limitami Aeris?:) chcialbym je obejrzec:D bo samemu uznalem zeby jej nie pakowac bo i tak umrze, okrutne no ale.. ma ktos moze?:P

ale pracochlonne i troche sie nie kala ale jak bede grac nastepnym razem to bede walczyc o zobaczenie tych limitowCloud_th pisze:A dlaczego po prostu jej nie rozwiniesz w Limitach ?? Masz na stronce od Krypty piękny opisik jak zdobyć wszystkie Limity. To naprawdę nie jest trudne
wygląda na to że jesteś zmuszona lubić CloudaEiko pisze:aha moj najlepszy team w ff7 to Cloud(bo musi) Cid i Yuffie

SPOILER BY SIĘ PRZYDAŁKaczy666 pisze: pakowac bo i tak umrze,
Ostatnio pogrywam w ff4 i podoba mi się Cecil.
EDIT: Myślałem że to pisał Cloud th

Ostatnio zmieniony sob 19 lut, 2005 19:45 przez Darios, łącznie zmieniany 1 raz.
Darios nie jesteś zmuszony a jesteś zmuszona ^^ Eiko to kobieta. Ja właśnie pogrywam w FF 1 i 2: Dawn of Souls (teraz właśnie idzie 1) i wyjątkowo lubię głównych bohaterów (Erelen - wojownik, Bean [to przewoźnik z Gunshmit Cats] - złodziej, Sakura [z Card Captor Sakura jakby ktoś nie wiedział] - biały mag oraz Alucard [z Helsinga] - czerwony mag).
[Edit] Chyba mi się tematy pomyliły
No cóż zdarza się
Co do FF 7 - 8 to ostatnio polubiłem... Quistis, ale tylko podczas walki, bo jej teksty mnie załamują :D{/edit]
[Edit] Chyba mi się tematy pomyliły

Ostatnio zmieniony sob 19 lut, 2005 21:10 przez Erelen_Galakar, łącznie zmieniany 1 raz.