Najlepsze składy FF 7, 8 i 9(zbiorczy temat)

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Podobnie Eiko - 2x Holy na ture iu jest wesoło.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Flaming Amarant

Post autor: Flaming Amarant »

Heh :D Fajnie sie walczyło z Emeraldem w 7. Po każdym ciosie miałem nabity pasek limitu 8)
Kurizu

Post autor: Kurizu »

Jak miałem trance w IX to tym bohaterem który ma Trance zawsze nie atakowałem dopóki nie ukradłem wszystkiego od bossa. A jak to się stało to BuuM i bossik dostawał po tyłku. gorzej jak Zidane miał Trance to wtedy był problem. Pamiętam jak walczyłem z Tantarianem. Dostawałem po tyłku wszyscy mieli na maxa Limity oprócz Zidana bo kradłem. A jak się pokazał i nie miał rzadnego przedmiotu to około 2 rundy i był po nim :D
Haker

Post autor: Haker »

mi tez sie wydaje ze zostala zniszczona ale kiedy?? i gdzie??
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Ech, rozwieję wątpliwości, zostaje ona zniszczona. Mając Ragnaroka lecice do FH, tam siedzi były władaca Galbadia Garden i mówi, że została ona zniszczona.
Haker

Post autor: Haker »

no nareszcie tenm paskudny ogrod poszedl z dymem :D:D:D:D jupi!!!
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Tak też ja robiłem, bossowie często mieli unikatowe przedmioty... nie ukrywam, że czasem się wkurzałem bo nie mogłem czegoś ukraść i dlatego trance mi się marnowały
ja i tak czasami nawet nie zdazylam wszystkiego ukrasc bo boss ginal a trance to mialam chyba przy bossach z 3 razy (wszystkie nieuzyte) :sad:
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Kaczy666 pisze:ja mam takie pytanko czy ktos ma moze save'a z wszystkimi limitami Aeris? chcialbym je obejrzec:D bo samemu uznalem zeby jej nie pakowac bo i tak umrze, okrutne no ale.. ma ktos moze?
ja tez nie widzialam wszystkich a wlsciwie tylko 1 poziom :sad: nie wiedzialam ze tak szybko umrze :sad:

aha moj najlepszy team w ff7 to Cloud(bo musi) Cid i Yuffie
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Vergil

Post autor: Vergil »

mój DREAM TEAM to byli zawsze Zidane,Eiko i Vivi------- czyli siła,eidolony i magia:D
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

a czwarty był pewnie Conan Barbarzyńca bo nikogo nie wymieniłeś...
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Vergil

Post autor: Vergil »

f**k zapomniałem o amarancie:D
Kurizu

Post autor: Kurizu »

Kaczy666 pisze:ja mam takie pytanko czy ktos ma moze save'a z wszystkimi limitami Aeris?:) chcialbym je obejrzec:D bo samemu uznalem zeby jej nie pakowac bo i tak umrze, okrutne no ale.. ma ktos moze?:P
A dlaczego po prostu jej nie rozwiniesz w Limitach ?? Masz na stronce od Krypty piękny opisik jak zdobyć wszystkie Limity. To naprawdę nie jest trudne :d
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Cloud_th pisze:A dlaczego po prostu jej nie rozwiniesz w Limitach ?? Masz na stronce od Krypty piękny opisik jak zdobyć wszystkie Limity. To naprawdę nie jest trudne
ale pracochlonne i troche sie nie kala ale jak bede grac nastepnym razem to bede walczyc o zobaczenie tych limitow
Darios

Post autor: Darios »

Eiko pisze:aha moj najlepszy team w ff7 to Cloud(bo musi) Cid i Yuffie
wygląda na to że jesteś zmuszona lubić Clouda :)
Kaczy666 pisze: pakowac bo i tak umrze,
SPOILER BY SIĘ PRZYDAŁ
Ostatnio pogrywam w ff4 i podoba mi się Cecil.

EDIT: Myślałem że to pisał Cloud th :P
Ostatnio zmieniony sob 19 lut, 2005 19:45 przez Darios, łącznie zmieniany 1 raz.
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Darios nie jesteś zmuszony a jesteś zmuszona ^^ Eiko to kobieta. Ja właśnie pogrywam w FF 1 i 2: Dawn of Souls (teraz właśnie idzie 1) i wyjątkowo lubię głównych bohaterów (Erelen - wojownik, Bean [to przewoźnik z Gunshmit Cats] - złodziej, Sakura [z Card Captor Sakura jakby ktoś nie wiedział] - biały mag oraz Alucard [z Helsinga] - czerwony mag).
[Edit] Chyba mi się tematy pomyliły :573: No cóż zdarza się :) Co do FF 7 - 8 to ostatnio polubiłem... Quistis, ale tylko podczas walki, bo jej teksty mnie załamują :D{/edit]
Ostatnio zmieniony sob 19 lut, 2005 21:10 przez Erelen_Galakar, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”