Moderator: Moderatorzy
na szczescie chyba zostawia 2 czesc w spokoju ;]Go-Go-Yubari pisze:Ja bym się tak nie cieszyła. "Lśnienie 2: Zemsta Panoramy" W roli głównej Jack Nicholson (wyglądający jak w Szmicie) oraz Cher jako jego nowa miłość + Sadako w tle.
kiedys pzreczytam..postanowilam to sobie kiedys < alez ciekawie zbudowane zdanieGo-Go-Yubari pisze: "Lolita" - wciąż niedościgniona przez filmowe wersje...
Mi podobało się pierwsze zetknięcie z nimi, kiedy powoli niby się przysuwały... potem z tym lwem to jakieś to dziwne było... -_-'Garnet pisze:zwierzeta z zwyoplotu
Heh, a porządnie dostał chłopaczek... ps. ja bym wolał go jako trupa, ciekawe kto by wtedy przeżył :DGarnet pisze:haloran przezyl
Szkoda... A już myślałem...Garnet pisze:przemawiaja do niego ojcowskie uczucia.
To mi się podobało, ale też nie dokońca... nikt więcej nie będzie cierpieć, a szkoda, że taka historia ma się zakończyć...Garnet pisze:no i panorama zostaje zniszcona...:]
właśnie właśnie :DGarnet pisze:tez nie takie zle bo to znaczy ze historia toczy sie dalej
Nie przesadzajmy...Go-Go-Yubari pisze:W roli głównej Jack Nicholson (wyglądający jak w Szmicie) oraz Cher jako jego nowa miłość + Sadako w tle. Dobra, ja tam o antyspamowaniu, a sama.... eh
tak..wiele osob zachwala wlasnie czarnego kotaGo-Go-Yubari pisze:Poe to obowiązek. "Czarny kot" mi się kojarzy...
kiedys przeczytam imie rozy..glowa spokojna ^_^ < przy okazji niezle to to ma stron:]>Go-Go-Yubari pisze:Znajdzie się ktoś kto czytuje Eco? Proooszę. Ładnie proszę? O.o I fil soł alołn.
jakies szczegoly?Ivy pisze:Polecam- szczególnie ze wzgledu na zupełnie inne podejście do tematu wampiryzmu...
nie taki wampir zly :] < i jak juz duzo razy mowilam nie nalezy oceniac czegos czego sie nie znaBonifacy_i_zdun pisze:Wampiry kojrarzyły mi się zawsze z niczym więcej, jak z rozumowymi zombie, którzy miast mózgu potrzebują krwi do życia, wina i nieco miłości
To historia wampira, który, dla odmiany, nie chodzi w czarnej pelerynie, nie mieszka w zamku i nie otaczają go seksowne wampirzyce w obcisłych sukieneczkach (patrz Van Helsing) Choc nie mam nic przeciwko księciu Drakuli (polecam klasykę Brama Stokera)Garnet pisze:Ivy napisał/a:
Polecam- szczególnie ze wzgledu na zupełnie inne podejście do tematu wampiryzmu...
jakies szczegoly?