Najlepsze składy FF 7, 8 i 9(zbiorczy temat)

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Bo: a)nie doceniają jej/go b) nie mają doń cierpliwości w wyuczaniu Blue Magic(a to wielki błąd, bo Quina = Ozma, prosta jak bułka z masłem) c) nie lubią jej/go za wygląd i czasem ciut dziwne zachowanie
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Laguna

Post autor: Laguna »

Kekeke ;p
Zidane (musi byc, to jest ale bym go z checia zamienił)
Aramant <<>> Quina (zależy)
Steiner
Freya <<>> Vivi
Zalezy ... Jezeli gzreba sie leczyc to aramant+freya, jezeli bardziej do ataku to Vivi+Quina[też moze leczyc, wiec jest praktycznie uniwersalna, i ma dobre ataki, a jej Mighty gurad sie baaardzo przydaje] ....
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Heh, u mnie quina zawsze była, a w ff7 caith sith przez całą grę :] Lol, inne upodobania mam chiba :) A co do quiny, to ja lubiłem podjadać nią, tylko jej limit mi nie podobał się... właściwie zbędny :?
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

No nie licząc, że łatwiej sie zjadało wrogów to owszem trochę zbędny ten jej/jego Trance. Podobna sytuacja jest z Trance Freyi - też jest raczej dla ozdoby, bo praktycznie Freya nie czerpie z niego żadnych korzyści.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Flaming Amarant

Post autor: Flaming Amarant »

Praktycznie nigdy nie używałem trance Freya'i. Wolałem walić Dragon's Crest(po żmudnym treningu na Grand Dragonach zabierał 8900).
Laguna

Trance;u freyii nie używa sie juz tak jak bedziesz mial postacie na 70-80 lvl, ale na poczatku każdy trance w walce np. z bossem jest bardzo przydatny...no może Quina wyjatek ^^
Flaming Amarant

Laguna pisze:na poczatku każdy trance w walce np. z bossem jest bardzo przydatny...
No, ni powiedział bym. Przeważnie nie uzywałem trance przy bossach, bo rozwaliłbym ich za szybko. Wolałem kraść i potem powoli rozwalić.
Xellos

Post autor: Xellos »

Tak też ja robiłem, bossowie często mieli unikatowe przedmioty... nie ukrywam, że czasem się wkurzałem bo nie mogłem czegoś ukraść i dlatego trance mi się marnowały :sad:
Flaming Amarant

Powinno byc tak jak w VII, pasek powinien zostawać pełen aż do wykorzystania, a nie znikać po walce i po każdej komendzie.
Awatar użytkownika
gilgamesh
Cactuar
Cactuar

Post autor: gilgamesh »

Zgadzam sie. Mnie tak wkurzalo kiedy naladowal mi sie trans przez przypadek w jakiejs losowej walce ze mialem ochote wywolac save'a.
Flaming Amarant

A bo żebu raz mi się tak zdarzyło... zawsze sie napełniał wtedy, kiedy nie był potrzebny...
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Ooo święta prawda. Głupie było kiedy dostawałeś trance, a przeciwnik już był trupem. To było gupie. Ehhh, ale czasem bo walce miało się nadal trance. U mnie tak było pare razy. Hmmm, albo ze stopem albo z breakiem można tak se zrobić.
glamorous vamp
Laguna

Heh Flaming jak mialem trance z bossem to raczej jedna osoba a zidane kradłem ;p Ale rzeczywiście wkurza ten trance w IX ... w Limit w VII byl najlepiej rozwiazany to prawda, ale mogli zapozyczyc pomysł z VIII równie dobrze ;p
Dyzio

Post autor: Dyzio »

hmmm czy Galbadia znika hmm mi sie raczej wydaje że po prostu zostaje zniszczona przez uczniów Balamb Garden lub zatopiona w oceanie albo po prostu znika na potrzeby gry :p
Flaming Amarant

Niby tak, ale jak taki Vivi dostał trance to jedna tura i po bossie.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”