Najlepsze składy FF 7, 8 i 9(zbiorczy temat)
Moderator: Moderatorzy
Um w 9-tce nie, bo nie masz czym zwiększać statystyk, a w ósemce jak najbardziej - Devour konkretnych stworów lub Chocobo World w poszukiwaniu Spd Up.
Ostatnio zmieniony śr 02 lut, 2005 19:18 przez Sephiria, łącznie zmieniany 1 raz.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Równie dobrze można spytać: "co się dzieie z Tiny Bronco i Buggy w FF 7, po tym jak dostajemy Highwinda? Dlaczego oba pojazdy znikają?" Znikają, bo po prostu nie są już potrzebne i tak samo jest z Galbadia Garden.
Back to Topic.
Back to Topic.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
co do Galbadia Garden to stoi ona nadal przy fisherman horizon czy jakoś tak wlatujesz tam ragnarokiem przechodzisz do miejsca w którym się z niego wychodziło i jak chcesz możesz nim odpłynąć ale po co ci to.Haker pisze:mam pytanie co do ff8 a nie chce zakladac nowego wątku bo od razu dostanę ochrzan
co sie stalo z galbadia garden po pojedynku na drugim dysku?? jestem na trzecim mam ragnaroka latam po swieciea galbadii nie widac zostala zniszczona czy co??
Cloud_th pisze:Ciekawe jakie odniesiecia wrażenia jak przejdziecie gre raz ze składem :
- Zidane
- Vivi
- Garnet
- Eiko
a później z
- Zidane
- Steiner
- Amarant
- Quina
Teoretycznie RZADNA różnica
quina jest magiem a gdzie freya?? ona jest bardziej wojownikiem niz quina
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."