Potwory w FF - najsilniejsze, najdziwniejsze i reszta
Moderator: Moderatorzy
To równie dobrze dajcie do FFIX THe End Selphie z FF 8.... wyjdzie na to samo.
A teraz na poważnie - ta strategia jest z Gamefaqs, a mi zależało przede wszystkim na wynalezieniu swoich sposobów. Tak jak Krakers kiedyś napisał - Krypta nie powiela wzorów, a kreuje nowe. Dodać DM można, tylko pomyślcie ile trzeba pzresiedzieć na Aukcji, zanim: traficie na 6 DM, co czasami może być problemem i kupicie( na CD 3 czasami ciężko jeszcze z kasą, jeśli jesteście rozrzutni).
A teraz na poważnie - ta strategia jest z Gamefaqs, a mi zależało przede wszystkim na wynalezieniu swoich sposobów. Tak jak Krakers kiedyś napisał - Krypta nie powiela wzorów, a kreuje nowe. Dodać DM można, tylko pomyślcie ile trzeba pzresiedzieć na Aukcji, zanim: traficie na 6 DM, co czasami może być problemem i kupicie( na CD 3 czasami ciężko jeszcze z kasą, jeśli jesteście rozrzutni).
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
wiecie najczęściej robiłem coś takiego zidane okradanie a jak już niebyło czego ukraść to walka i brał max. Vivi rzucał blizzaga na wszystkich na moją drużynę ( bo wszyscy mieli auto-reflect ) też max. Steiner niemusiał się wysilać ładował u mnie zwykłym atakiem tak samo jak Amarant po max.
możliwe że garnet brała ( tak samo jak eiko ) jakimś summonem po 9999 ale napewno dopiero po podpakowaniu a właśnie tych dwóch postaci wogóle nie podpakowywałem a z tego co pamiętam u mnie ark brał nie więcej jak 6000 dmg a madeen to niemam kompletnego pojęcia ile u mnie brał.
mój skład był doładowany do ostatniego poziomu a nawet do momentu że nieprzybywało już exp. ( było go bodajże 99999999)
I to by było na tyle jeśli chodzi o GARNET i EIKO podczas mojej gry.
możliwe że garnet brała ( tak samo jak eiko ) jakimś summonem po 9999 ale napewno dopiero po podpakowaniu a właśnie tych dwóch postaci wogóle nie podpakowywałem a z tego co pamiętam u mnie ark brał nie więcej jak 6000 dmg a madeen to niemam kompletnego pojęcia ile u mnie brał.
mój skład był doładowany do ostatniego poziomu a nawet do momentu że nieprzybywało już exp. ( było go bodajże 99999999)
I to by było na tyle jeśli chodzi o GARNET i EIKO podczas mojej gry.
Tak próbowałam, ale statsy za niskie więc moja kombinacja wyglądała tak:
Każda postać z naładowanym overdrive'em, Yuna ma Grand Summon, a Yojimbo pasek overdrive'a na full. I do walki najpierw grand summon, później overdrive Yojimbo, za trzecim razem entrust. I tak mnie uśmiercał
Poćwiczę drużynę, wtedy sobie z nim inaczej pogadam 
Każda postać z naładowanym overdrive'em, Yuna ma Grand Summon, a Yojimbo pasek overdrive'a na full. I do walki najpierw grand summon, później overdrive Yojimbo, za trzecim razem entrust. I tak mnie uśmiercał

niestety liczylem na kartce jak z nim walczylem, w pierwszej postaci ma ok 3500000 hp w ogole z nim walczyles czy tylko wyczytales gdzies takie info? zawsze w kazdej postaci bilem go po 36 razy (zawsze moje ziomki wala 99999) i pokonalem go jakos, wiec nie gadaj , zreszta nie wiem czy wiesz ale on ma 2 postacie, pierwsza to cienas , a pozniej zamienia sie w cos takiego, ze zdejmuje swoja dolna skorupe i atakuje tym 'ogonem' atakami, ktore maja w głębokim poważaniu(edit by S)twoj ribbon i inne proofy...OneWingedAngel pisze:HotPeppers pisze:sam przez siebie penance jest najtrudniejszy , 3500000 hp, i
??? Penance ma 10 mln HP, a nie 3,5 mln.
[ Dodano: Czw 27 Sty, 2005 ]
ja mialem taka taktyke = napakowalem postacie na doisc dobre parametry (200 str itp) , sposob nie wiem czy tu ktos dawal na szybkie xp , bo jestem nowy, ale jak chcecie to moge wam go dac (ok 90000xp mozna nawet dostac) , i walczylemn z nim, aeony dawalem tylko gdy juz mu wchodzil pasek overa (zawsze zanmato) i tak go pokonalem,[/i]Ivy pisze:Tak próbowałam, ale statsy za niskie więc moja kombinacja wyglądała tak:
Każda postać z naładowanym overdrive'em, Yuna ma Grand Summon, a Yojimbo pasek overdrive'a na full. I do walki najpierw grand summon, później overdrive Yojimbo, za trzecim razem entrust. I tak mnie uśmiercałPoćwiczę drużynę, wtedy sobie z nim inaczej pogadam