Mwahahaha!!! I'll rule the world - best villain :]

Tutaj piszemy o rzeczach ogólnie związanych z Final Fantasy.

Moderator: Moderatorzy

Twój ulubiony badass?

Zeromus
0
Brak głosów
'ziom w zbroi' Golbez
0
Brak głosów
'Ent ale nie z LOTRa' Exdeath
0
Brak głosów
'król clownów i psycholi' Kefka
6
26%
'omg co za boska klata' Sephiroth
7
30%
'jej gotyckość' Ultimecja
3
13%
'jego sadystyczność' Kuja
5
22%
'jego jajecznicowatość' Seymour
1
4%
'uber maniak' Vayne
1
4%
'the loser' Judges z FF XII
0
Brak głosów

Liczba głosów: 23

Xellos

Post autor: Xellos »

Ja uważam, że wygląda tak jakoś dziko.
lukas2600

Post autor: lukas2600 »

no teraz to widać że to definitywnie facet ( jak grałem w dziewiątke pierwszy raz to po samym imieniu byłem pewien że to kobitka póki mi kumple niepowiedzieli i przekonali )
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Ja bym wolał gdyby była to kobieta. Kuja vr Garnet o Zidane'a i jednocześnie trza go zabić. Lepiej by było.
glamorous vamp
Xellos

Głupio jak final evil bossem jest kobieta :?
Flaming Amarant

Post autor: Flaming Amarant »

Xellos pisze:Głupio jak final evil bossem jest kobieta :?
Niby czemu? Trochę urozmaicenia nikomu jeszcze nie zaszkodziło.
Xellos

Flaming Amarant pisze:Niby czemu? Trochę urozmaicenia nikomu jeszcze nie zaszkodziło.
Niby tak ale babka nie pasuje mi do poważnego evil bossa :?
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Xellos pisze:
Flaming Amarant pisze:Niby czemu? Trochę urozmaicenia nikomu jeszcze nie zaszkodziło.
Niby tak ale babka nie pasuje mi do poważnego evil bossa :?
ROTFL :D Sephi pada powalona "logiką" tej wypowiedzi.

Po wstaniu z podłogi

To pomyśl sobie tak, że walczysz z kobietą wiedzioną pewną namiętnością, czymś zupełnie nielogicznym, co sprawia, że przeciwniczka będzie głucha na wszystko cokolwiek logicznego byś powiedział, chciał zrobić i etc. Do tego walczy tak skutecznie, że nie ma najmniejszych oporów, ani nie waha się zrobić z ciebie miazgi, zamiast jak np. Seymour Omnis prawić jakieś głupie gadki-szmatki-przechwałki i robić Show ze swojej potęgi. Pod wpływem emocji pzreciwniczka potrafi się zatracić i walczyć tak, że ocknie się dopiero wyprawiając sobie skórę z twoich zwłok, a wszystko dlatego, że ona tak sobie postanowiła z tobie bliżej nieznanych powodów lub zbyt nieistotnych z twojego punktu widzenia, byś mógł to zrozumieć. Poznaj chociażby Yunalescę, to wtedy zmienisz zdanbie o kobietach-bossach.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Flaming Amarant

Post autor: Flaming Amarant »

Mucha zdycha z wrażenia (zanim usiądzie) :D .
Orion

Post autor: Orion »

Sephiria pisze:To pomyśl sobie tak, że walczysz z kobietą wiedzioną pewną namiętnością, czymś zupełnie nielogicznym, co sprawia, że przeciwniczka będzie głucha na wszystko cokolwiek logicznego byś powiedział, chciał zrobić i etc. Do tego walczy tak skutecznie, że nie ma najmniejszych oporów, ani nie waha się zrobić z ciebie miazgi, zamiast jak np. Seymour Omnis prawić jakieś głupie gadki-szmatki-przechwałki i robić Show ze swojej potęgi. Pod wpływem emocji pzreciwniczka potrafi się zatracić i walczyć tak, że ocknie się dopiero wyprawiając sobie skórę z twoich zwłok, a wszystko dlatego, że ona tak sobie postanowiła z tobie bliżej nieznanych powodów lub zbyt nieistotnych z twojego punktu widzenia, byś mógł to zrozumieć. Poznaj chociażby Yunalescę, to wtedy zmienisz zdanbie o kobietach-bossach.
Zacznijmy od tego,że nie walczymy z kobietą tylko z czymś co ma przypominać kobietę i zbudowane jest z pikseli.
Nie mam nic przeciwko żeńskim madafakom :].
Xellos

Sephiria pisze:Poznaj chociażby Yunalescę, to wtedy zmienisz zdanbie o kobietach-bossach.
A ko to?
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Zacznijmy od tego,że nie walczymy z kobietą tylko z czymś co ma przypominać kobietę i zbudowane jest z pikseli. Nie mam nic przeciwko żeńskim madafakom :].
To oczywiste, tylko pewnemu człowiekowi trzeba pzredstawić też zalety żeńskich bossów. ;]
A kto to?
Yunalesca to dość twarda babka z FFX, walczysz z nią w ruinach Zanarkand i do tego z trzema formami od razu.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

Jaka twarda - padła u mnie za pierwszym razem :P [No dobra... ale i tak twarda :) ]
Fakt - Yunalesca całkiem porządna była :)
Gamertag: Szalony Szkot
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

A o Ultimecii to nikt nie pamięta :) To był boss (za pierwszym razem przeszedłem ją dopiero za piątym razem :D).
Awatar użytkownika
Mischi
Cactuar
Cactuar

Post autor: Mischi »

Jeśli już chodzi o kobiety w roli tych złych, to za najlepszą uważam Edeę; jej gracja i bezwzględność aż mnie przeraziły
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Sephiria pisze:ROTFL Sephi pada powalona "logiką" tej wypowiedzi.

Po wstaniu z podłogi

To pomyśl sobie tak, że walczysz z kobietą wiedzioną pewną namiętnością, czymś zupełnie nielogicznym, co sprawia, że przeciwniczka będzie głucha na wszystko cokolwiek logicznego byś powiedział, chciał zrobić i etc. Do tego walczy tak skutecznie, że nie ma najmniejszych oporów, ani nie waha się zrobić z ciebie miazgi, zamiast jak np. Seymour Omnis prawić jakieś głupie gadki-szmatki-przechwałki i robić Show ze swojej potęgi. Pod wpływem emocji pzreciwniczka potrafi się zatracić i walczyć tak, że ocknie się dopiero wyprawiając sobie skórę z twoich zwłok, a wszystko dlatego, że ona tak sobie postanowiła z tobie bliżej nieznanych powodów lub zbyt nieistotnych z twojego punktu widzenia, byś mógł to zrozumieć. Poznaj chociażby Yunalescę, to wtedy zmienisz zdanbie o kobietach-bossach.
zgadzam sie z toba w zupelnosci ale wiesz faceci mysla ze tylko ich plec nadaje sie na zlego :?
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólnie Final Fantasy”