Potwory w FF - najsilniejsze, najdziwniejsze i reszta

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Flaming Amarant

Post autor: Flaming Amarant »

Ja miałem postacie na 75lv, wszystkie auto-regen, auto-life i auto-haste, a mimo tego miałem ogromne problemy z pokonaniem "baranków".
Pablo

Post autor: Pablo »

NIedawno odświerzyłem sobi "dziesiątke" i ze zwykłych stworów to najtrudniejsi są Ci zmieniające statusu np. Malboro lub "latające oczka" powodujące confiusion.
lukas2600

Post autor: lukas2600 »

ja próbowałem pakować na nich lewele ale stwierdziłem że miałem przy tym za dużą umieralność. miałem auto haste regen i wogóle wszystkie auto pierdoły ale i tak baranki robiły swoje.
Flaming Amarant

Ja juz wolałem trenować na Grand Dragonach. Przy okazji wzrastała siła Dragon's Cresta :D .
lukas2600

Ja juz wolałem trenować na Grand Dragonach.
o ile sie nie myle to są te zielone smoki z Gizamaluke's Grotto jak się na powierzchnie wychodzi. otóż właśnie na nich robiłem poziomy.
White SeeD

Post autor: White SeeD »

wszystkie auto pierdoły
Po co wszystkie "auto"? Auto- life i Auto- potion są raczej bezużyteczne (moje zdanie). Sęk w tym, że z ATB ustawionym na Active, nawet jak mocno oberwiesz, zanim dostaniesz znowu jakimś mocnym atakiem, postać się zregeneruje (mieszanka Haste + Regen), ponieważ mocne ataki zazwyczaj długo trwają :)
lukas2600

hmm zobaczymy może kiedyś wypróbuje. a co do auto potion to no jedynie tego auto nie zaznaczałem bo jest do ....
Anima

Post autor: Anima »

latajace oczka nie sa jeszcze takie zle... ale fakt ze z Malboro jest problem... jak walnie swoj atak ( bad breath ) to jest naprawde zle.
Xellos

Post autor: Xellos »

A co z Dragons Breathem czemu jest taki słaby?
Flaming Amarant

Xellos pisze:A co z Dragons Breathem czemu jest taki słaby?
Mnie nie pytaj...
Xellos

Ludzie czy wy nie słyszeliście o Odinie?
Najpierw usybiasz Yany a potem z Odina i najczęściej po sprawie ;)
Flaming Amarant

Xellos pisze:Ludzie czy wy nie słyszeliście o Odinie?
Najpierw usybiasz Yany a potem z Odina i najczęściej po sprawie ;)
Zakładając, że masz Garnet w teamie...
Xellos

Właśnie chciałbym się dowiedzieć...
Xellos

Flaming Amarant pisze:Zakładając, że masz Garnet w teamie...
A jest w teamach dość często...
White SeeD

Post autor: White SeeD »

Ludzie czy wy nie słyszeliście o Odinie?
Słyszeliśmy- ale to żaden problem pokonać potworka Odinem/ czarem Death (o ile nie ma immune). Przecież nie o to tutaj chodzi.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”