Manga & Anime
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit
- Go Go Yubari
- Ifrit
- Go Go Yubari
- Ifrit
Mamoru Chiba alias Tuxedo KamenE tam, już nie pamiętasz jak się Bunny wściekła na to, że Taxedo (nie pamiętam jego imienia) zapomniał o jej urodzinach.

Ale go wtedy Usagi w pysk strzeliła

No to było lol.Dopiero później Rei uświadomiła jej, że przecież ona mu nigdy nie powiedziała, że ma urodziny

Pamiętam jak lubiłam Zorro co leciał na Polonia 1. Ah Diego

- Go Go Yubari
- Ifrit
Bo miał kawałek czarnej szmatki na nosie. To dlatego.Jak to możliwe, aby ta laska nie kapnęła się, że Diego to Zorro??!!?

Choć tak samo z Sailor Moon
No wiesz tutaj to już jest diadem to tym bardziej trudno zauważyć podobieństwo

Choś w SM Live to były zwykłe japoneczki, którym przy transformacji zmieniał sie kolor włosów etc. to już nie było tak łatwo.

No Jeanne zmienia się długość i kolor włosów i kolor oczu. Kto by się tam skapnął?jak przyjemnie na tym tle czyta się Card Captor Sakura i Kamikaze Kaito Jeanne ).

Polecam Jungle wa itsumo Hale nochi Guu. Można spaść z krzesła.

http://user.it.uu.se/~anhe2418/jungle_bew_05.jpg
- Go Go Yubari
- Ifrit
- Kairi-chan
- Cactuar
Ah, to to..... właśnie sobie przypomniałam.... o jeju..... zapomniałam już nawet o istnieniu tego..... jejku jakie kiedyś fajne rzeczy puszczali..... a teraz co? Pokemony, Digimony czy chociażby to co takie kolorowe bączki puszczali (dwa bączki kręcą sie koło siebie..... czasem się stykną.... ale ten czerwony użył techniki smoka więc wygrał....o lol...)Pamiętam jak lubiłam Zorro co leciał na Polonia 1. Ah Diego
Ale i tak najlepszy był Superman..... chyba kupię sobie okulary i zostanę SuperGirlSavior
- Go Go Yubari
- Ifrit